top of page

utställande företag

Här kommer de utställande företagen på Amår 2022 att presenteras. Det kommer vara dessa företag som du som student kan ta kontakt med under dagen och skapa värdefulla relationer med som kan ge dig jobb, extrajobb, praktik eller liknande. Det är bara du som sätter gränserna!

Företagen för Amår 2022 uppdateras kontinuerligt här nedan. Tryck på respektive företagslogga för att komma till företagets hemsida. 

Konst och humanoria.png

Konst och Humaniora

Ekonomihögskolan.png

Ekonomihögskolan

Teknikfejk.png

Teknik

Hälso-och_livsvetenskap.png

Hälso- och Livsvetenskap

Samhällsvetenskap.png

Samhällsvetenskap

Lärarutbildning.png

Nämnden för lärarutbildning

utställande företag amår 2021
IST.png
Ekonomihögskolan.png
Teknikfejk.png
Lärarutbildning.png

I över 35 år har vi gjort vardagen enklare för elever, föräldrar, lärare och skolledare. Hälften av oss som jobbar här har en bakgrund som lärare eller skolledare, vilket gör att vi förstår verksamheten. Tillsammans ser vi till att alla får möjlighet att lära sig mer.

Varje dag och runtom i världen gör våra lösningar skillnad för miljontals människor. Vi är experter på lärande, och vi älskar det! Med enkla och smarta lösningar för administration, lärande och schema gör vi vardagen enklare för elever, föräldrar, lärare och skolledare.

Med huvudkontor i Växjö är det en självklarhet för oss att synas på Amår. Vi är ständigt på jakt efter nya talanger och särskilt intressant är profiler inom Tech som vill jobba som till exempel Software developer eller Tester.

Swedband logga.jpg
Ekonomihögskolan.png

Swedbank har sina rötter i den svenska sparbanksrörelsen, vars historia sträcker sig tillbaka till 1820. Närheten till kunden och det lokala samhället har varit i fokus ända sedan starten. Swedbank står bakom värderingarna att vi ska vara enkla, öppna och omtänksamma. I vardagen betyder det bland annat att våra tjänster och råd ska vara begripliga förkunden och att vi håller vad vi lovar. Våra kunder ska alltid vara trygga i att de råd vi ger utgår från kundens bästa och inte bara från våra produkter.

Swedbank medverkar på Amår för att vara en aktiv del i samhället utifrån att universitetet är en viktig part. Vi vill vara med i såväl studenternas som universitetets utveckling. Banken medverkar också på Amår för att skapa kontakt med studenter som är intresserade av att jobba på Swedbank. Antingen under studietiden eller därefter.

LF_Logo_Kronoberg_Vanster_CMYK.jpg
Ekonomihögskolan.png

Länsförsäkring Kronoberg är ett bolag som sedan starten 1801 ägs och styrs av sina kunder.

Som anställd hos Länsförsäkring Kronoberg arbetar du med försäkringar, banktjänster och pensioner. Men framför allt arbetar du med människor.

Engagemanget, nyfikenheten och intresset för att bygga relationer är det som förenar alla som jobbar här, och är det som gör Länsförsäkring Kronoberg till en arbetsplats präglad av gemenskap, glädje och laganda. Främst handlar det förstås om att vi har världens viktigaste ägare: våra kunder. Vi sätter alltid kunden först, och vet att de relationer vi bygger idag ska hålla även om tio år. Här tror vi både på det vi gör, och på dom vi gör det för.

 

Vi söker dig som vill vara en del av Länsförsäkring Kronoberg och bidra till att ge våra kunder en enklare vardag och en tryggare framtid. Som timanställd hos oss erbjuder vi dig möjlighet att få arbetslivserfarenhet inom bank, försäkring eller skadereglering. Du arbetar under sommaren samt några gånger i månaden under din studietid. Vi säkerställer att du får den utbildning du behöver och då vi är ett växande bolag finns det stora möjligheter till vidare arbete även efter examen.

Colix_logo.png
Ekonomihögskolan.png
Teknikfejk.png

Colix Systems AB är ett ungt och snabbväxande företag som utvecklar och marknadsför moderna appar, portaler och andra lösningar för kommunikation, information, dokumentlagring och digitalt samarbete. Efterfrågan på våra produkter ökar hela tiden och vi behöver därför kontinuerligt utöka vårt team med ytterligare personer. Kanske är du en av dem?

Vi är intresserade av studenter inom ekonomi & teknik!

EY LOGGAJPG.jpg
Ekonomihögskolan.png

EY är ett världsledande företag inom revision, redovisning, skatt, transaktioner och affärsrådgivning. Vi erbjuder dig en karriär som är lika unik som du. Ditt engagemang förstärks av syftet med vår verksamhet − att lösa kundernas utmaningar, samtidigt som vi bidrar till att affärsvärlden och arbetslivet fungerar bättre. Hos oss får du styra din egen karriärutveckling, arbeta i team och använda ny teknik. Med vår hjälp kommer du att se möjligheter där andra ser hinder. På EY kan du göra skillnad på ditt sätt. Läs gärna mer på vår hemsida samt i sociala medier och på vår blogg. 

 

En karriär lika unik som du. Det bygger du hos oss. 

0001 (8).jpg
Ekonomihögskolan.png

Vi har sedan 2003 hittat våra egna vägar och utmanat synen på att kvalitet alltid hänger ihop med högre priser. För oss handlar det om att tänka smart och nytt, istället för att fortsätta i gamla trötta hjulspår. Just att ifrågasätta och vilja testa nya lösningar har lett oss till stora framgångar.

Sammanlagt är vi ca 5000 engagerade kollegor inom Lidl Sverige.

 

Butikerna är såklart hjärtat i Lidl Sveriges verksamhet, men vi är mer än "bara" butiker som stöttas av våra centrallager. Med både fastighetskontor, regionkontor och huvudkontor kan vi erbjuda många olika spännande tjänster och karriärmöjligheter inom exempelvis inköp, HR, logistik, ekonomi, IT, marknad och kommunikation, supply chain och fastighet. Oavsett var du börjar jobba hos oss, så blir du en del av ett driftigt team med stort hjärta. För det är tillsammans vi når våra mål – samtidigt som vi har kul på vägen!

 

Låter det intressant? Kom och träffa oss så berättar vi hur du kan växa med oss. För när du växer, växer vi.

fortnox-logga.jpg
Ekonomihögskolan.png
Teknikfejk.png

Är du nyfiken på Fortnox?

Fortnox gör det lättare att starta och driva företag. Vi erbjuder produkter, tjänster och lösningar som förenklar företagandet med smidigare flöden inom ekonomi, finansiering, bokföring och personal. Med smart teknik, bred kompetens och specifik branschkunskap är vårt mål att bidra till en mer framgångsrik vardag för företag inom alla branscher. 

 

Fortnox grundades 2001. Vi har huvudkontor i Växjö och kontor i Malmö och Linköping. Aktien är noterad på NGM Nordic SME. Vi söker ständigt nya kollegor inom flera olika områden men framför allt inom systemutveckling. Är du nyfiken på vilka tjänster vi har ute just nu kan du läsa mer här. Är du mitt i din utbildning finns det fortfarande flera möjligheter att jobba tillsammans med Fortnox. Hos oss har du möjlighet att dels göra internship, ditt ex-jobb eller ansöka om att delta i vårt Fortnox Academy. Alla dessa ger dig möjlighet att få en unik insyn i vår verksamhet och hur det kan vara att vara en del av Fortnox.

 

Vi vill vara en del av din framtid! Vill du vara en del av vår?

image001.png
Ekonomihögskolan.png
Teknikfejk.png

A.R.C Real Estate Partner är ett företag som arbetar inom fastighetsförvaltningsbranschen. Vi har vanligtvis den dagliga tillsynen av bostads-, kommersiella eller industrifastigheter av en tredjepartsentreprenör.

 

Vi tar ansvar för löpande reparationer och löpande underhåll och skötsel av fastigheter. Våra kunder är ägare av investeringsfastigheter såsom lägenhets- och bostadsrättskomplex, privata hemgemenskaper, köpcentrum och industriparker.

 

Vår huvudsakliga roll är att sköta rutinuppgifter som delegerats till dem av ägarna och att bevara och utveckla fastigheternas värde under den avtalade perioden.

HRM_blk-01 (1).png
Ekonomihögskolan.png
Teknikfejk.png

Vi på HRM Software AB utvecklar och stöder mjukvarulösningar under namnet HRM som ger organisationer och företag möjlighet att planera, administrera och utveckla sin nyckeltillgång – medarbetarna. Vårt mål är att tillhandahålla innovativa och personliga lösningar med hög grad av tillgänglighet baserade på modern teknik som förbättrar det dagliga HR- och lönearbetet.

 

Lösningarna ska också stödja affärskritiska HR-processer som bidrar till att utveckla och bibehålla företagets konkurrenskraft. HRM erbjuder flera spännande karriärmöjligheter inom bland annat utveckling, verksamhetskonsulting, projektledning, test och kundstöd.

IV_Produkt_RGB.jpg
Teknikfejk.png

IV Produkt är ett privatägt företag i småländska Växjö som utvecklar och tillverkar innovativa lösningar för luftbehandling. Det har vi gjort sedan 1969. Idag är vi marknadsledande inom utveckling och tillverkning av luftbehandlingsaggregat. Den positionen har vi nått genom att ha den högsta utvecklingstakten inom vår bransch. Vi erbjuder högkvalitativa och innovativa produkter som gör det möjligt att återvinna energi och skapa ett bra inomhusklimat. Detta har varit vår filosofi under många år vilket har skapat stor framgång för oss med en genomsnittlig tillväxt på 12 % de senaste tio åren. 

Det är viktigt att våra medarbetare trivs, har roligt och känner stolthet över att jobba på IV Produkt. Som privatägt bolag arbetar vi långsiktigt och strävar efter att skapa ett bra arbetsklimat där varje individ får möjlighet att växa. IV Produkt har expanderat kraftigt de senaste åren och vi söker alltid engagerade och kompetenta medarbetare. Vill du vara med och utveckla IV Produkt?

SI-logo1_RGB.png
Teknikfejk.png

Ditt liv som ingenjör börjar nu!

 

Sveriges Ingenjörer välkomnar dig till vårt unika nätverk med 156 500 ingenjörsmedlemmar.

 

Som medlem erbjuder vi dig stöd och verktyg med allt från CV- och LinkedIn-granskning, karriärcoachning och intervjuträning. Ta även del av landets bästa lönestatistik, digitaltidningen Ny Teknik m.m. Dessutom har du möjlighet att teckna förmånliga försäkringar och du har tillgång till juridisk hjälp om något skulle gå snett på jobbet.

 

Välkommen att börja ditt liv som ingenjör med oss!

Mazars_Logo_2020.png
Ekonomihögskolan.png

Mazars är en ledande internationell revisions-, redovisning, skatte- och rådgivningsbyrå. 

 

Vi söker dig som är intresserad av de tjänster som vår verksamhet erbjuder. Då byrån växer är vi ständigt på jakt efter nya talanger. Tveka inte på att kontakta oss och utbyta spännande tankar och idéer!

scania logga.jpg
Ekonomihögskolan.png
Teknikfejk.png

Scania - en värld av möjligheter

Driva omställningen till ett hållbart transportsystem

 

Scania är ett globalt företag med verksamhet i Europa, Latinamerika, Afrika, Asien. Scanias vision är att vara ledande i omställningen till ett hållbart transportsystem. Vårt arbetssätt bygger på de tre fokusområdena energieffektivitet, alternativa bränslen och elektrifiering samt smarta och säkra transporter.

 

Scania Oskarshamn är Kalmar läns största privata arbetsgivare och vi producerar lastbilshytter till Scanias Europaproduktion. Från januari 2021 är Scanias hyttproduktion i Oskarshamn helt fossilfri. Därmed har den första av Scanias produktionsenheter i världen framgångsrikt lyckats fasa ut alla fossila bränslen från tillverkningen.

 

Är du intresserad av en teknisk karriär och vill utvecklas snabbt i ett mångkulturellt företag?

Vill du vara med och forma transportbranschens framtid? 

 

Kom och prata med oss digitalt på Amår!

pwclogga.jpg
Ekonomihögskolan.png

PwC Sverige är marknadsledande inom revision samt skatte- och affärsrådgivning, med 2 964 medarbetare och 33 kontor runt om i landet. Vårt syfte är att skapa förtroende i samhället och lösa viktiga problem. Våra 35 000 kunder är såväl globala som svenska företag och organisationer i alla storlekar, samt verksamheter inom den offentliga sektorn. PwC Sverige drivs som en självständig och oberoende juridisk enhet. Vi ingår i det globala nätverket PwC, som har 284 000 medarbetare i 155 länder.

Möjligheten att delta på Amår trots rådande situation ger oss en stark tro om att det finns studenter som har drivkraft och engagemang till att skapa förändring, vilket vi brinner för på PwC. Att delta ger en möjlighet att skapa och knyta an nya värdefulla kontakter även för oss som företag samt utbyta erfarenheter. Vi vill ge en bild av hur det är att jobba hos oss som ett globalt företag, både vilka möjligheter detta ger i stort men även vad det innebär mer praktiskt. På PwC tror vi att alla kan skapa sitt ”Opportunity of a Lifetime”. 

Till PwC Växjö söker vi engagerade och drivna revisionsmedarbetare. 

VAXJO KOMMUN_LOGOTYP_LIGGANDE_SVART.png
Hälso-och_livsvetenskap.png
Samhällsvetenskap.png
Lärarutbildning.png

Växjö kommun är en väldigt expansiv kommun med stort mod.

 

Vi lever efter vår vision att Växjö kommun är en fantastisk plats att bo, leva och verka på för invånare, företag och besökare – idag och i framtiden! För att kunna fortsätta utvecklas och leva efter vår vision krävs kompetenta medarbetare. Hos oss finns väldigt många olika spännande jobb.

 

Välkommen att höra av dig!

logo.png
Skärmavbild 2021-11-27 kl. 13.06.06.png
Ekonomihögskolan.png

IKEA- Ett varumärke, många företag och många, många människor – det är vi i ett nötskal. Spridda över hela världen har vi en passion för heminredning och en inspirerande gemensam vision: att skapa en bättre vardag för många människor. Detta, tillsammans med vår raka affärsidé, gemensamma värderingar och en kultur baserad på andan av samhörighet, vägleder oss i allt vi gör.

I snart 50 år har vi på Frejs erbjudit tjänster inom revision och rådgivning med inriktning på ägarledda verksamheter. Här jobbar vi tillsammans för att kunna leverera bästa möjliga helhetslösningar till våra kunder. Frejs växer men vi vill inte bli större än att vi kan behålla närheten till kunderna då det över åren har visat sig vara ett framgångsrikt sätt att driva vår byrå och framför allt skapat en arbetsplats dit det är meningsfullt och roligt att gå till varje dag.

Vi söker:

Nya kollegor med ett driv att utvecklas inom revision och rådgivning, nyutexaminerade ekonomer eller med några års erfarenhet från revision eller redovisning - som brinner för siffror och människor!

KPMG_NoCP_CMYK_12379.png
Unionen.jpg
Konst och humanoria.png
Ekonomihögskolan.png
Teknikfejk.png
Hälso-och_livsvetenskap.png
Samhällsvetenskap.png
Lärarutbildning.png
Skärmavbild 2021-11-27 kl. 13.13.30.png
Teknikfejk.png

På Försäkringskassan realiserar vi den svenska socialförsäkringen; Vi gör skillnad i vardagen för miljontals människor! På Försäkringskassans IT ser vi till att socialförsäkringen är igång och är uppdaterad med gällande lagar och regler. Vi är den största (och bästa) IT-arbetsgivaren i Sverige med över tusen anställda. Vi söker ett brett utbud av kompetenser; programmeringsförmåga i både java, c++ och VUE, koordinationsförmåga men viktigast är viljan och förmågan att lära och utvecklas. Vi har kontor från Karlskrona i söder till Kalix i norr.
Gå med oss och gör verklig skillnad!

 

HSB.jpg
Ekonomihögskolan.png
Teknikfejk.png
Ekonomihögskolan.png

Info kommer strax!

Var vill du jobba efter examen? Tänker du dig en framtida karriär på Ikea, H&M eller Ericsson? På Microsoft, Ica eller Volvo? ABB, Ernst &Young eller Apoteket? Ett medlemskap i Unionen Student kostar bara 100 kr och ger dig stöd hela vägen till drömjobbet!

Unionen är Sveriges största tjänstemannaförbund i det privata arbetslivet. Med våra 700 000 medlemmar (allt från ingenjörer och ekonomer till marknadsförare och programledare) så vet vi vilka möjligheter och utmaningar som väntar dig i framtiden och hur du bäst förbereder dig. När du pluggar stöttar vi dig med förmånliga rabatter och ger dig chansen att delta på utvecklande seminarier om allt från ledarskap till karriär och hälsa. När det är dags att ta steget ut i arbetslivet ger vi dig expertkunskap kring löner och villkor, vässar ditt cv och hjälper dig på vägen med ett unikt kontaktnät på några av Sveriges populäraste arbetsplatser.

Allt för bara 100 kronor hela studietiden. När du kommer ut i arbetslivet får du dessutom 96 % rabatt på första året som yrkesverksam medlem. 

Läs mer på unionen.se och bli medlem idag! 

HSB - där möjligheterna bor!  

HSB är en organisation som jobbar för att du och dina grannar ska bo bra. En organisation där alla kan vara med och bestämma. Där vinsten inte går till aktieägare, utan tillbaka till boendet. Vi arbetar för en trygg ekonomi, för klimatsmarta fastigheter och för en boendemiljö som gör vardagen enklare och livet rikare. HSB har sedan 1923 verkat för att skapa det goda boendet. Och nu behöver vi dig och din kompetens.

 

Vi vill utvecklas tillsammans!

Vi strävar hela tiden efter att bli bättre, både som företag och som arbetsplats, och det blir vi när våra medarbetare utvecklas. Vi har ett stort internt utbildningsutbud.  Bra anställningsvillkor, kollektivavtal och marknadsmässiga löner kopplade till mål och resultat är en självklarhet.

Du får också stor frihet under ansvar i arbetet och vi försöker alltid att hjälpa dig skapa balans i tillvaron mellan jobb och fritid.

 

Vi är intresserade av studenter inom ekonomi, marknadsföring, IT samt ingenjörer. 

premedic logga.jpg
01_PLAYNGO_LOGO.jpeg
Hälso-och_livsvetenskap.png

Premedic erbjuder, utför och utvecklar tjänster inom prehospital hälso- och sjukvård i Sverige. Vi bedriver på uppdrag av regioner och landsting ambulansverksamhet i Östergötland, Västerbotten, Västernorrland och Skåne.

Vi söker studenter från sjuksköterskeprogrammet samt de som läser en specialistsjuksköterskeutbildning.

Play'n GO leder den globala spelunderhållningsindustrin med en oöverträffad förmåga att spela trevligt med andra samtidigt som de tillhandahåller banbrytande kasinospel och skräddarsydda backoffice-lösningar. Tack vare våra ständigt passionerade, kreativa och tekniska anställda fortsätter vi att växa. Är du med? LÅS UPP DIN "REEL"-POTENTIAL – Sväng förbi oss på [www.playngo.com och talenthub.playngo.com] och träffa vårt vinnande team!

vaxjobostader_logo_cmyk_staende_SVART.jpg

Växjöbostäder är ett av två allmännyttiga bostadsbolag i Växjö kommunkoncern. Vi erbjuder ett stort utbud av välskötta lägenheter i både stadsnära och naturnära boendemiljöer och är en viktig del av en hållbar utveckling i Växjö. Vår kunniga och engagerade personal säkerställer att våra hyresgäster trivs och mår bra, oavsett behov eller fas i livet.

Vi är drygt 100 medarbetare inom olika yrkesområden som förvaltar och utvecklar våra ca 9 000 lägenheter, varav drygt 2 100 är studentlägenheter, och ca 56 000 kvm lokaler.

Logotype_ProfilGruppen-copy.jpg
Ekonomihögskolan.png
Teknikfejk.png

ProfilGruppen är ett svenskt, noterat bolag som utvecklar och tillverkar kundanpassade komponenter och profiler i aluminium. Vår verksamhet kännetecknas av personligt engagemang, snabbhet, lyhördhet och professionalitet. Under Amår vill vi främst träffa studenter inom teknik och ekonomi.

nassjokommun_rgb.png
Lärarutbildning.png
Konst och humanoria.png
Ekonomihögskolan.png
Teknikfejk.png
Hälso-och_livsvetenskap.png
Samhällsvetenskap.png

Med över 3 100 anställda är vi Nässjös största offentliga arbetsgivare!

Det innebär att vi har många arbetsplatser där alla på sitt egna sätt får möjligheter att utvecklas. Med ett brett utbud finns det flertal tillgängliga arbetsområden. Människor som trivs, har roligt, känner lust och engagemang gör ett bra arbete. För att åstadkomma detta genomsyras all vår verksamhet av följande kommungemensamma och grundläggande värderingar om människor och organisation.

Vi har jobben – du har kompetensen!

visma.png
Ekonomihögskolan.png

På Visma är vi steget före! Visma är en av Europas mest expansiva tech-koncerner. Vi brinner för att effektivisera våra kunders affärer och riktar oss till alla typer av företag och verksamheter. Våra lösningar och tjänster används av föreningar, små och stora bolag, offentliga verksamheter och redovisnings- och revisionsbranschen. Vi pratar inte bara om den digitala utvecklingen – vi leder den!

Vi söker alltid efter nya talanger som vill vara med och föra Visma framåt. Hos oss får du växa, både professionellt och som individ. Du får jobba i en snabbrörlig och vänlig miljö med stor möjlighet att påverka. Vi är övertygade om att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet och flexibilitet!

På Visma kan du bland annat arbeta med systemutveckling, IT-projektledning, konsultverksamhet, ekonomi, försäljning och marknadsföring. För dig som är student eller nyutexaminerad kan vi erbjuda allt från spännande heltidstjänster till Management Trainee-program och Summer Internships.

eab_dethaller_sv.png
Teknikfejk.png

EAB är ett familjeföretag i Smålandsstenar som verkar inom tre affärsområden; Lagerinredningar, Portar och Stålbyggnader. Unikt hos oss är att vi arbetar med hela kedjan från konstruktion och projektering till produktion och montage. Men framförallt är vi 300 engagerade EAB:are som står väl förberedda och redo för framtiden!

Vill du följa med oss på vår fortsatta resa framåt? På EAB får du möjlighet att utvecklas både personligen och professionellt i en spännande och framtidsorienterad koncern.

Är du kanske i slutet av din utbildning till ingenjör och har ett naturligt tekniskt intresse? Då kan vi erbjuda dig spännande möjligheter i ditt yrkesliv.

Välkommen att prata med oss på arbetsmarknadsmässan den 3 mars!

Da Vinci - Logotype.png
Skärmavbild 2021-11-27 kl. 13.26.26.png
Teknikfejk.png

Da Vinci Management & Engineering AB är ett konsultföretag inriktat mot tillverkande industri som erbjuder tjänster inom Projektledning, Produktutveckling och Produktionsteknik. Vi är idag 20 anställda och har vårt säte i Kalmar, men vi har hela världen som vårt arbetsfält. Vi har erfarenhet från uppdrag i Asien och Europa. Våra kunder är bla. Scania, Bombardier, OKG Kärnkraftverk, Epiroc och Norden Machinery. Vi söker ingenjörer främst inom maskinteknik, industriell ekonomi och elektroteknik. Är du student kan vi erbjuda extrajobb och examensarbete. Är du på väg att bli färdig ingenjör erbjuder vi en bra start i din karriär med ett varierande jobb som konsult.

Combitech är en nordisk lösnings- och konsultpartner med tjänster inom bland annat digital transformation, cybersäkerhet och totalförsvar. Vi är 2100 medarbetare, som hjälper företag, industri och offentlig sektor att dra nytta av teknik och digitalisering för ett hållbart och säkert samhälle. Technology with a purpose, helt enkelt!  Läs mer på www.combitech.se
​​​​​​​

Combitech är ett självständigt bolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab.

Teknikfejk.png
Skärmavbild 2021-11-27 kl. 13.36.11.png
Teknikfejk.png

ANDRTIZ AB i Sverige ingår i den internationella ANDRITZ-koncernen med ca 27 000 anställda. Vi levererar processlösningar och servicesystem till processindustrin. I Sverige är en stor del av verksamheten inriktad mot massa- och pappersindustrin med heltäckande och högspecialiserad expertkunskap. Detta inom både tekniska process områden och inom fiber- och träteknik. Stort fokus finns på nyutveckling av processer för ökad effektivitet, minskad användning av energi mm, samt att delta i utvecklingen av nya produkter baserat på material från skogsindustrin.

I Växjö finns två av koncernens globala kompetenscentra, från vilket teknisk utveckling, global försäljning och genomförande av stora projekt hanteras. Alla kontor i Sverige hanterar lokal försäljning, service och teknisk support åt kunder inom landet.

ANDRTIZ i Sverige har idag ca 350 medarbetare med kontor i Växjö, Örnsköldsvik, Karlstad, Iggesund, Sundsvall, Norrköping och Stockholm.

AAK_LOGO_BLUE_RGB.png
Teknikfejk.png

AAK är specialiserat på växtbaserade oljor som är de värdeskapande ingredienserna i många av de produkter som människor älskar att konsumera. Vi gör dessa produkter smakfullare, hälsosammare och mer hållbara, med 150 års erfarenhet. Vårt syfte, och allt vi gör, handlar om Making Better Happen™. Vi letar efter ansvarsfulla, smidiga, passionerade och skickliga medarbetare som uppskattar samarbete för att ansluta sig till vårt globala team. Vi erbjuder utmanande karriärmöjligheter på alla nivåer inom produktion, försäljning, kundinnovation och supportfunktioner.

bottom of page