För-Amår 

För att ladda upp inför den kommande Amår-mässan 2020 smygstartar vi redan i februari med en fullspäckad kväll med intressanta föreläsningar, mingel, CV-fotografering och mat. Den 5:e februari bjuder därmed projektgruppen in till För-Amår. Under kvällen kommer det att bjudas på lättare mat och fika. Som om det inte vore nog, delas goodiebags ut med produkter från våra sponsorer till de första 50 killarna och 50 tjejerna.

Missa inte detta!

Föreläsarna som gästar För-Amår presenteras nedanför.

 

IKEA-salen, N-huset

60 SEK

5 februari

kl. 16.00- 20.00

BILJETTER VIA APPEN "BONSAICAMPUS"

Per Holknekt - kan jag, kan du, kan vem som helst 

Det är Per Holknekts gränslösa arkiv av upplevelser och erfarenheter som gör honom unik. Per bjuder på känslosamma och värdefulla berättelser från hans sällsynta, inspirerande och mångfacetterade livsresa som både inspirerar, skapar förståelse och sätter spår.

 

Per har inte bara hunnit startat 32 bolag, varav ett börsnoterades och värderades till en miljard kronor, han har också levt som hemlös och förlorat både jobb och familj pga. missbruk. Per har en unik förmåga att förvandla aska till eld. Han är tacksam för vad livet gett honom och berättar både om motgångarna i livet samt utmärkelserna som bl.a. Årets bolagsgrundare, Årets Exportbolag, Årets Inspiratör med mycket mera. Med sin djupa kunskap och långa erfarenhet inom bolagsutveckling, varumärkesarbete/strategier samt entreprenörskap förmedlar Per utöver inspiration, skratt och tårar värdefulla nycklar, lärdomar, insikter och metoder som enkelt kan användas och appliceras på precis vem och vad som helst.

 

Mats Ekenstam - värderingsstyrd ledare som vill prestera tillsammans med andra.

 

Mats har rekryterat till 100-tals olika befattningar och varit ledare i över 20 år med upp till 500 anställda. Mats bjuder på en föreläsning med många intressanta frågeställningar. Vilka är nycklarna till framgångsrika medarbetare och företag?  Vem skall man anställa och varför? Hur tänker företagen? Hur skall man agera som kandidat? Karriärvägar? Vem har makten?

 

I grunden är Mats beteendevetare och har arbetat som ledare i såväl små lokala bolag som stora globala koncerner. Han har bl.a. verkat inom branscher som rekrytering, IT, säkerhet, reklam, produktion, försäkring samt design. Såväl roller som rekryteringschef, affärsområdeschef, regionchef, vd och styrelseordförande är erfarenheter han har med sig. Mats har blivit utsedd till årets ledare och värderingsbärare på Manpower, publicerad på Dagens Industri kopplat till ledarskap. I vd och styrelseroller har han köpt, lett och utvecklat bolag i olika riktningar. Mats är även fotbollsspelaren som besökt såväl Mount Everest som botten på flera hav. Han brinner även för att dela med sig av insikter på forum som LinkedIn eller i det personliga mötet. ”Det är inte de stora som äter de små, utan de snabba som äter de långsamma”.

 

EHVS Amår

Linnéuniversitetet

Universitetsplatsen 1

K-Huset våning 2

351 95 Växjö

Organisationsnummer:

829502-2712

Amår-Logga-VIT-A.png

Amår arbetsmarknadsdag 2020 - Linnéuniversitetet Växjö