För-Amår 

För att ladda upp inför den annalkande Amår-mässan 2019 smygstartar vi redan i februari med en fullspäckad kväll med intressanta föreläsningar, mingel och mat. Den 7:e februari bjuder därmed projektgruppen in till För-Amår. Under kvällen kommer det att bjudas på lättare mat och fika. Som om det inte vore nog, delas goodiebags ut med produkter från våra sponsorer till de första 50 killarna och 50 tjejerna.

Missa inte detta!

Föreläsarna som gästar För-Amår presenteras nedanför.

 

IKEA-salen, N-huset

50 SEK

kl. 16.00- 20.00

7 februari

BILJETTER VIA APPEN "BONSAICAMPUS"

academicsolutions.png

W O R K S H O P med Academic Solutions!

 

För-Amår är till för att du som student ska bli förberedd och inspirerad inför självaste Amår-dagen!

 

Utöver våra fantastiska föreläsare på kvällen får du som har köpt en För-Amår biljett nu den unika chansen att med hjälp av Academic Solutions spetsa ditt CV, pitcha och bli intervju-proffs!

 

När: 7 februari

Tid: 13.00-15.00

Pris: GRATIS

 

Anmälan: Maila ditt namn och programmet du går till emilia.ehn@amar.nu senast onsdag 30/1.

 

Det finns endast ett begränsat antal platser så anmäl dig NU!

 

Läs mer om Academic Solutions på deras hemsida, https://academicsolutions.com/sv.

ANNA LINDBERG

”Allt har en

mening.” 

Annas föreläsning handlar om att individen ska få tillgång till sig själv och sin fulla potential.  Genom en god struktur blir vi effektivare och frigör på så sätt tid till annat samtidigt som vi ger oss själva förutsättningar att vara här och nu i allt vad det innebär. Struktur och planering skapar en god förståelse för vad som ska prioriteras och vad som är rätt sak att göra för att prestera på topp. Samtidigt så handlar det om att hitta en balans i livet för att få med all delar och på så sätt bli en hållbar individ. Anna pratar också om vikten av att fokusera på rätt saker, våga misslyckas och att komma ihåg att fira segrar.

Redan som liten blev idrotten en stor del av Anna Lindbergs liv. Som 14-åring deltog hon på OS i Atlanta, vilket blev starten på en lång simhoppskarriär. Totalt har Anna deltagit vid 5 olympiska spel, tagit 6 EM-guld, 73 SM-guld och 3 Junior VM-guld. Meriterna i sig är inte det hon värdesätter mest utan resan mot prestationerna och erfarenheter av hur hon hanterat motgångar och utmaningar.

ARON ANDERSON

”Det handlar inte om vilka förutsättningar man har, utan vad man väljer att göra med dem.” 

Under en spännande föreläsning med mycket skratt, användbara verktyg och många insikter får du ta del av Arons erfarenhet av att maximera sin potential och nå sina mål, oavsett hinder.

Knappt åtta år ung fick Aron ett ofattbart besked: han hade cancer. På sin åttonde födelsedag fick han sin första cellgiftsbehandling. Cancern var envis och krävde en omfattande operation som gjorde att han hamnade i rullstol. Men operationen räddade också hans liv – ett liv han i dag lever till fullo.

Aron är en äventyrare som har rest jorden runt och pressat sig själv i extrema situationer för att inspirera andra att kämpa för sina drömmar. Han har deltagit i 4 Paralympics i 3 olika grenar, bestigit Kebnekaise och Kilimanjaro, simmat 37 km över Ålands hav, skidat till Sydpolen och genomfört andra utmaningar som krävt ovanlig styrka både mentalt och fysiskt. Hans motto är: Ju större mål – desto häftigare resa.

EHVS Amår

Linnéuniversitetet

Universitetsplatsen 1

K-Huset våning 2

351 95 Växjö

Organisationsnummer:

829502-2712

Amår-Logga-VIT-A.png

Amår arbetsmarknadsdag 2020 - Linnéuniversitetet Växjö