Amårs årliga bankett 

Den storslagna, årliga banketten som avslutar Amår arbetsmarknadsdag är en tillställning ingen vill missa! Denna bankett är något utöver det vanliga där ni som utställande företag med premiumpaket har ytterligare en chans att mingla med studenter som besökt mässan i en mer avslappnad miljö. Banketten bjuder på en välkomponerad trerättersmeny att avnjuta tillsammans med ett dryckespaket. I år leds denna bankett av en välkänd, charmerande och fantastiskt rolig konferencier som bjuder på högklassig underhållning.

Då Amår 2020 har storslagna planer kommer även banketten att bjuda på en och annan överraskning som garanterat förgyller denna kväll!

Om ni är intresserade av denna bankett, eller har några

funderingar, vänligen kontakta:

lisa.stromvall@amar.nu eller agnes.ahlman@amar.nu.

 

Elite Park Hotell

750 SEK

4 mars

kl. 18.00

Som konferencier för Amårbanketten 2019 hade vi äran att presentera en av de starkast lysande stjärnorna på komikerhimlen idag, JOHANNA NORDSTRÖM!

Ni känner igen henne från det uppskattade twitterkontot @jonielol där hon har över 150 000 följare. Eller så har ni sett henne på instagram där hon har ett av Sveriges största kvinnliga humorkonton och gör succe med sina sketcher. Eller så kanske ni har varit på hennes standup där hon med träffsäkerhet underhåller publiken. Hon är en självklar humorpersonlighet för unga idag och vi är så glada att Johanna ska förgylla vår kväll på Amårbanketten 2019!

EHVS Amår

Linnéuniversitetet

Universitetsplatsen 1

K-Huset våning 2

351 95 Växjö

Organisationsnummer:

829502-2712

Amår-Logga-VIT-A.png

Amår arbetsmarknadsdag 2020 - Linnéuniversitetet Växjö