Amårs årliga bankett 

Den storslagna, årliga banketten som avslutar Amår arbetsmarknadsdag är en tillställning ingen vill missa! Denna bankett är något utöver det vanliga där ni som utställande företag med premiumpaket har ytterligare en chans att mingla med studenter som besökt mässan i en mer avslappnad miljö. Banketten bjuder på en välkomponerad trerättersmeny att avnjuta tillsammans med ett dryckespaket. I år leds denna bankett av en välkänd, charmerande och fantastiskt rolig konferencier som bjuder på högklassig underhållning.

Då Amår 2020 har storslagna planer kommer även banketten att bjuda på en och annan överraskning som garanterat förgyller denna kväll!

Om ni är intresserade av denna bankett, eller har några

funderingar, vänligen kontakta:

lisa.stromvall@amar.nu eller agnes.ahlman@amar.nu.

 

Elite Park Hotell

750 SEK

4 mars

kl. 18.00

Det är med stor ära och ett varmt välkomnande som vi presenterar vår konferencier för Amår-Banketten 2020 - AL PITCHER!

Sedan han startade sin ståuppkomik-karriär i London 1999 har han medverkat och vunnit ett flertal tävlingar och spridit sin fantastiska komik världen över. Vi känner honom från hans uppskattade Sverige-turneringar; Fika Tour (2012), Påtår (2013) och Nääämen it’s Al Pitcher (2014/2015) samt Sweden Syndrome (2017/2018) och nu även från från hans senaste show på Netflix med titeln FY FAN SVERIGE! Nu har han även gjort Sverige till sitt hemland och har kommit till att bli en av Sveriges mest älskvärda komiker. Vi är otroligt glada att Al Pitcher vill vara med och förgylla vår kväll på Amår-Banketten 2020!

EHVS Amår

Linnéuniversitetet

Universitetsplatsen 1

K-Huset våning 2

351 95 Växjö

Organisationsnummer:

829502-2712

Amår-Logga-VIT-A.png

Amår arbetsmarknadsdag 2020 - Linnéuniversitetet Växjö