PwC Frukost 

PwC Sverige är marknadsledande inom revision samt skatte- och affärsrådgivning, med 2 800 medarbetare och 34 kontor runt om i landet. Vårt syfte är att skapa förtroende i samhället och lösa viktiga problem. Våra 45 000 kunder är såväl globala som svenska företag och organisationer i alla storlekar samt verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi vägleder våra kunder och hjälper dem att uppnå sina mål, oavsett vilken fas deras verksamhet befinner sig i.  

Kom och lär känna PwC på Speeddejting och frukost med några av deras medarbetare och avdelningar för att få en inblick i vad för spännande områden Du kan arbeta med!  

 

Under frukosten får ni träffa flera olika profiler från företaget och ni får en inblick i vad de jobbar med, som är så mycket mer än bara revision. Ni kommer att bli indelade i olika grupper och får individuellt en chans att speeddejta med tre olika PwC anställda under tre minuter per anställd.  De grupper som inte är uppe och speeddejtar får sitta ner och äta frukost och prata med andra PwC-anställda.

 

Tanken är att genom detta få en inblick i hur det är att jobba på PwC, inom olika avdelningar, vilka avdelningar som finns, hur en ansökningsperiod går till, hur en vanlig dag ser ut, och mycket mer – det är ni själva som bestämmer vad ni vill veta!

Alla studenter, från alla årskurser får söka som pluggar Ekonomi, IT, Systemvetenskap, Ingenjör och Samhällsvetenskap.

  Det finns 20 platser och en reservlista, om du blir utvald är baserat på din motivering för att delta!

Har du frågor kontakta stephanie.cronqvist@amar.nu.

 

Linnéuniversitetet

Gratis

kl. 8.00-9.00

4 mars

EHVS Amår

Linnéuniversitetet

Universitetsplatsen 1

K-huset våning 2

351 95 Växjö

Organisationsnummer:

829502-2712

Amår arbetsmarknadsdag 2021 - Linnéuniversitetet Växjö