Iron-Mark-1860x1050.webp

Årets föreläsare

Låt oss presentera årets föreläsare, VOLVO CE

 

Volvo Construction Equipment i Braås är centrum för utveckling och tillverkning av världens bästa dumprar. Vi uppfann konceptet för mer än 50 år sedan, och än idag ligger vi i framkant med innovativa och hållbara transportlösningar för framtiden!

Vi är ett engagerat team på drygt 1000 anställda som verkligen tror på att mod och teamwork tillsammans med avancerad teknologi gör skillnad. Vi har höga ambitioner och vårt mål som vi har satt i linje med Scinece Based Targets är nettonollutsläpp i hela värdekedjan 2040. Det är en verklig utmaning, men det driver oss framåt till att tänka och agera på nya sätt.

Vi behöver fler ingenjörer inom automation, mjukvara, hårdvarudesign, produktionsteknik och inköp med mera. Vi erbjuder examensarbeten, projektarbeten, extrajobb och tillsvidareanställningar.

Bygg en bättre framtid med oss!

Vi vill passa på att tacka Volvo för möjligheten att arbeta med er som huvudsamarbetspartner 2021. Gå gärna in och kika på de sommarjobb som Volvo erbjuder genom att , KLICKA HÄR​

Vill du läsa mer om Volvo och dina möjligheter för en inspirerande karriär? Se då till att följ Volvo på deras sociala kanaler. 

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
senaste årens föreläsare
Tobias Karlsson
tobbe 1.jpg
tobbe 2.jpg
johannes 2.jpg
johannes 1.jpg
johannes hansen
henrik fexeus
henrik 1.jpg
henrik 2.jpg