utställande företag

Här kommer de utställande företagen på Amår 2021 att presenteras. Det kommer vara dessa företag som du som student kan ta kontakt med under dagen och skapa värdefulla relationer med som kan ge dig jobb, extrajobb, praktik eller liknande. Det är bara du som sätter gränserna!

Företagen för Amår 2021 uppdateras kontinuerligt här nedan. Tryck på respektive företagslogga för att komma till företagets hemsida. 

Konst och humanoria.png

Konst och Humaniora

Ekonomihögskolan.png

Ekonomihögskolan

Teknikfejk.png

Teknik

Hälso-och_livsvetenskap.png

Hälso- och Livsvetenskap

Samhällsvetenskap.png

Samhällsvetenskap

Lärarutbildning.png

Nämnden för lärarutbildning

utställande företag amår 2021
IST.png
Ekonomihögskolan.png
Teknikfejk.png
Lärarutbildning.png

I över 35 år har vi gjort vardagen enklare för elever, föräldrar, lärare och skolledare. Hälften av oss som jobbar här har en bakgrund som lärare eller skolledare, vilket gör att vi förstår verksamheten. Tillsammans ser vi till att alla får möjlighet att lära sig mer.

Varje dag och runtom i världen gör våra lösningar skillnad för miljontals människor. Vi är experter på lärande, och vi älskar det! Med enkla och smarta lösningar för administration, lärande och schema gör vi vardagen enklare för elever, föräldrar, lärare och skolledare.

Med huvudkontor i Växjö är det en självklarhet för oss att synas på Amår. Vi är ständigt på jakt efter nya talanger och särskilt intressant är profiler inom Tech som vill jobba som till exempel Software developer eller Tester.

Swedband logga.jpg
Ekonomihögskolan.png

Swedbank har sina rötter i den svenska sparbanksrörelsen, vars historia sträcker sig tillbaka till 1820. Närheten till kunden och det lokala samhället har varit i fokus ända sedan starten. Swedbank står bakom värderingarna att vi ska vara enkla, öppna och omtänksamma. I vardagen betyder det bland annat att våra tjänster och råd ska vara begripliga förkunden och att vi håller vad vi lovar. Våra kunder ska alltid vara trygga i att de råd vi ger utgår från kundens bästa och inte bara från våra produkter.

Swedbank medverkar på Amår för att vara en aktiv del i samhället utifrån att universitetet är en viktig part. Vi vill vara med i såväl studenternas som universitetets utveckling. Banken medverkar också på Amår för att skapa kontakt med studenter som är intresserade av att jobba på Swedbank. Antingen under studietiden eller därefter.

LF_Logo_Kronoberg_Vanster_CMYK.jpg
Ekonomihögskolan.png

Länsförsäkring Kronoberg är ett bolag som sedan starten 1801 ägs och styrs av sina kunder.

Som anställd hos Länsförsäkring Kronoberg arbetar du med försäkringar, banktjänster och pensioner. Men framför allt arbetar du med människor.

Engagemanget, nyfikenheten och intresset för att bygga relationer är det som förenar alla som jobbar här, och är det som gör Länsförsäkring Kronoberg till en arbetsplats präglad av gemenskap, glädje och laganda. Främst handlar det förstås om att vi har världens viktigaste ägare: våra kunder. Vi sätter alltid kunden först, och vet att de relationer vi bygger idag ska hålla även om tio år. Här tror vi både på det vi gör, och på dom vi gör det för.

 

Vi söker dig som vill vara en del av Länsförsäkring Kronoberg och bidra till att ge våra kunder en enklare vardag och en tryggare framtid. Som timanställd hos oss erbjuder vi dig möjlighet att få arbetslivserfarenhet inom bank, försäkring eller skadereglering. Du arbetar under sommaren samt några gånger i månaden under din studietid. Vi säkerställer att du får den utbildning du behöver och då vi är ett växande bolag finns det stora möjligheter till vidare arbete även efter examen.

Colix_logo.png
Ekonomihögskolan.png
Teknikfejk.png

Colix Systems AB är ett ungt och snabbväxande företag som utvecklar och marknadsför moderna appar, portaler och andra lösningar för kommunikation, information, dokumentlagring och digitalt samarbete. Efterfrågan på våra produkter ökar hela tiden och vi behöver därför kontinuerligt utöka vårt team med ytterligare personer. Kanske är du en av dem?

Vi är intresserade av studenter inom ekonomi & teknik!

EY LOGGAJPG.jpg
Ekonomihögskolan.png

EY är ett världsledande företag inom revision, redovisning, skatt, transaktioner och affärsrådgivning. Vi erbjuder dig en karriär som är lika unik som du. Ditt engagemang förstärks av syftet med vår verksamhet − att lösa kundernas utmaningar, samtidigt som vi bidrar till att affärsvärlden och arbetslivet fungerar bättre. Hos oss får du styra din egen karriärutveckling, arbeta i team och använda ny teknik. Med vår hjälp kommer du att se möjligheter där andra ser hinder. På EY kan du göra skillnad på ditt sätt. Läs gärna mer på vår hemsida samt i sociala medier och på vår blogg. 

 

En karriär lika unik som du. Det bygger du hos oss. 

0001 (8).jpg
Ekonomihögskolan.png

Vi har sedan 2003 hittat våra egna vägar och utmanat synen på att kvalitet alltid hänger ihop med högre priser. För oss handlar det om att tänka smart och nytt, istället för att fortsätta i gamla trötta hjulspår. Just att ifrågasätta och vilja testa nya lösningar har lett oss till stora framgångar.

Sammanlagt är vi ca 5000 engagerade kollegor inom Lidl Sverige.

 

Butikerna är såklart hjärtat i Lidl Sveriges verksamhet, men vi är mer än "bara" butiker som stöttas av våra centrallager. Med både fastighetskontor, regionkontor och huvudkontor kan vi erbjuda många olika spännande tjänster och karriärmöjligheter inom exempelvis inköp, HR, logistik, ekonomi, IT, marknad och kommunikation, supply chain och fastighet. Oavsett var du börjar jobba hos oss, så blir du en del av ett driftigt team med stort hjärta. För det är tillsammans vi når våra mål – samtidigt som vi har kul på vägen!

 

Låter det intressant? Kom och träffa oss så berättar vi hur du kan växa med oss. För när du växer, växer vi.

fortnox-logga.jpg
Ekonomihögskolan.png
Teknikfejk.png

Är du nyfiken på Fortnox?

Fortnox gör det lättare att starta och driva företag. Vi erbjuder produkter, tjänster och lösningar som förenklar företagandet med smidigare flöden inom ekonomi, finansiering, bokföring och personal. Med smart teknik, bred kompetens och specifik branschkunskap är vårt mål att bidra till en mer framgångsrik vardag för företag inom alla branscher. 

 

Fortnox grundades 2001. Vi har huvudkontor i Växjö och kontor i Malmö och Linköping. Aktien är noterad på NGM Nordic SME. Vi söker ständigt nya kollegor inom flera olika områden men framför allt inom systemutveckling. Är du nyfiken på vilka tjänster vi har ute just nu kan du läsa mer här. Är du mitt i din utbildning finns det fortfarande flera möjligheter att jobba tillsammans med Fortnox. Hos oss har du möjlighet att dels göra internship, ditt ex-jobb eller ansöka om att delta i vårt Fortnox Academy. Alla dessa ger dig möjlighet att få en unik insyn i vår verksamhet och hur det kan vara att vara en del av Fortnox.

 

Vi vill vara en del av din framtid! Vill du vara en del av vår?

Ekonomihögskolan.png

Vilka är Deloitte? Deloitte är världens största revisions- och konsultnätverk! I vår roll som rådgivare, revisorer och konsulter hjälper vi våra klienter att utveckla sina verksamheter så att de ständigt ligger i framkant.

 

Vi söker därför de skarpaste medarbetarna i branschen, medarbetare som har kraft att bryta mönster och kan se möjligheter våra klienter inte visste fanns. Kanske är du en av dem? I så fall kan vi erbjuda dig goda möjligheter till en internationell karriär och daglig kontakt med några av dina 330 000 kollegor världen över. Hos oss får du arbeta med marknadens mest intressanta klienter. Vi deltar på Amår för att träffa just dig.

Ekonomihögskolan.png
Teknikfejk.png

Vi på HRM Software AB utvecklar och stöder mjukvarulösningar under namnet HRM som ger organisationer och företag möjlighet att planera, administrera och utveckla sin nyckeltillgång – medarbetarna. Vårt mål är att tillhandahålla innovativa och personliga lösningar med hög grad av tillgänglighet baserade på modern teknik som förbättrar det dagliga HR- och lönearbetet.

 

Lösningarna ska också stödja affärskritiska HR-processer som bidrar till att utveckla och bibehålla företagets konkurrenskraft. HRM erbjuder flera spännande karriärmöjligheter inom bland annat utveckling, verksamhetskonsulting, projektledning, test och kundstöd.

IV_Produkt_RGB.jpg
Teknikfejk.png

IV Produkt är ett privatägt företag i småländska Växjö som utvecklar och tillverkar innovativa lösningar för luftbehandling. Det har vi gjort sedan 1969. Idag är vi marknadsledande inom utveckling och tillverkning av luftbehandlingsaggregat. Den positionen har vi nått genom att ha den högsta utvecklingstakten inom vår bransch. Vi erbjuder högkvalitativa och innovativa produkter som gör det möjligt att återvinna energi och skapa ett bra inomhusklimat. Detta har varit vår filosofi under många år vilket har skapat stor framgång för oss med en genomsnittlig tillväxt på 12 % de senaste tio åren. 

Det är viktigt att våra medarbetare trivs, har roligt och känner stolthet över att jobba på IV Produkt. Som privatägt bolag arbetar vi långsiktigt och strävar efter att skapa ett bra arbetsklimat där varje individ får möjlighet att växa. IV Produkt har expanderat kraftigt de senaste åren och vi söker alltid engagerade och kompetenta medarbetare. Vill du vara med och utveckla IV Produkt?

SI-logo1_RGB.png
Teknikfejk.png

Ditt liv som ingenjör börjar nu!

 

Sveriges Ingenjörer välkomnar dig till vårt unika nätverk med 156 500 ingenjörsmedlemmar.

 

Som medlem erbjuder vi dig stöd och verktyg med allt från CV- och LinkedIn-granskning, karriärcoachning och intervjuträning. Ta även del av landets bästa lönestatistik, digitaltidningen Ny Teknik m.m. Dessutom har du möjlighet att teckna förmånliga försäkringar och du har tillgång till juridisk hjälp om något skulle gå snett på jobbet.

 

Välkommen att börja ditt liv som ingenjör med oss!

Mazars_Logo_2020.png
Ekonomihögskolan.png

Mazars är en ledande internationell revisions-, redovisning, skatte- och rådgivningsbyrå. 

 

Vi söker dig som är intresserad av de tjänster som vår verksamhet erbjuder. Då byrån växer är vi ständigt på jakt efter nya talanger. Tveka inte på att kontakta oss och utbyta spännande tankar och idéer!

scania logga.jpg
Ekonomihögskolan.png
Teknikfejk.png

Scania - en värld av möjligheter

Driva omställningen till ett hållbart transportsystem

 

Scania är ett globalt företag med verksamhet i Europa, Latinamerika, Afrika, Asien. Scanias vision är att vara ledande i omställningen till ett hållbart transportsystem. Vårt arbetssätt bygger på de tre fokusområdena energieffektivitet, alternativa bränslen och elektrifiering samt smarta och säkra transporter.

 

Scania Oskarshamn är Kalmar läns största privata arbetsgivare och vi producerar lastbilshytter till Scanias Europaproduktion. Från januari 2021 är Scanias hyttproduktion i Oskarshamn helt fossilfri. Därmed har den första av Scanias produktionsenheter i världen framgångsrikt lyckats fasa ut alla fossila bränslen från tillverkningen.

 

Är du intresserad av en teknisk karriär och vill utvecklas snabbt i ett mångkulturellt företag?

Vill du vara med och forma transportbranschens framtid? 

 

Kom och prata med oss digitalt på Amår!

Ekonomihögskolan.png

PwC Sverige är marknadsledande inom revision samt skatte- och affärsrådgivning, med 2 964 medarbetare och 33 kontor runt om i landet. Vårt syfte är att skapa förtroende i samhället och lösa viktiga problem. Våra 35 000 kunder är såväl globala som svenska företag och organisationer i alla storlekar, samt verksamheter inom den offentliga sektorn. PwC Sverige drivs som en självständig och oberoende juridisk enhet. Vi ingår i det globala nätverket PwC, som har 284 000 medarbetare i 155 länder.

Möjligheten att delta på Amår trots rådande situation ger oss en stark tro om att det finns studenter som har drivkraft och engagemang till att skapa förändring, vilket vi brinner för på PwC. Att delta ger en möjlighet att skapa och knyta an nya värdefulla kontakter även för oss som företag samt utbyta erfarenheter. Vi vill ge en bild av hur det är att jobba hos oss som ett globalt företag, både vilka möjligheter detta ger i stort men även vad det innebär mer praktiskt. På PwC tror vi att alla kan skapa sitt ”Opportunity of a Lifetime”. 

Till PwC Växjö söker vi engagerade och drivna revisionsmedarbetare. 

VAXJO KOMMUN_LOGOTYP_LIGGANDE_SVART.png
Hälso-och_livsvetenskap.png
Samhällsvetenskap.png
Lärarutbildning.png

Växjö kommun är en väldigt expansiv kommun med stort mod.

 

Vi lever efter vår vision att Växjö kommun är en fantastisk plats att bo, leva och verka på för invånare, företag och besökare – idag och i framtiden! För att kunna fortsätta utvecklas och leva efter vår vision krävs kompetenta medarbetare. Hos oss finns väldigt många olika spännande jobb.

 

Välkommen att höra av dig!

AkademikerfSSR 2015 C RGB.png
Ekonomihögskolan.png
Hälso-och_livsvetenskap.png
Samhällsvetenskap.png

Akademikerförbundet SSR är ett professionsförbund och det ledande fackförbundet för samhällsvetare. Vi strävar efter ett samhälle och ett arbetsliv som tillvaratar, utvecklar och värderar akademisk kompetens. Du hittar oss i offentlig såväl som privat sektor, vi är egenföretagare och sitter på chefsposter. Vi är beteendevetare, ekonomer, folkhälsovetare, personalvetare, socionomer och andra samhällsvetare. Vi finns på hela arbetsmarknaden och är varken bundna till någon speciell sektor eller någon särskild arbetsgivare. Just därför kan vi ge dig stöd genom hela ditt yrkesliv, oavsett vilken väg du väljer att ta. Vi finns där du finns och arbetar på alla fronter för att stärka dina möjligheter till karriär och professionell yrkesutövning.

 

Den årliga Amår arbetsmarknadsdag är ett bra tillfälle för studenter och företag att knyta kontakt med varandra. Under mässans gång är det viktigt för oss på Akademikerförbundet SSR att föra samtal med studenter för att ge dem möjligheten att få stöd i sina frågor gällande facket samt arbetsmarknaden i en mer avslappnad miljö. Genom att kunna prata med våra studentinformatörer strävar Akademikerförbundet SSR mot att besvara studenters funderingar och ge vägledning inför arbetslivet, med det vill vi vara en del av denna digitala event i mars.

jönköpingskommun.jpg
Lärarutbildning.png

Var med och sprid lärglädje i Jönköpings kommun!

Läser du till lärare eller förskollärare? Vill du använda din kunskap och erfarenhet för att göra samhällsnytta varje dag? Vill du ge framtidens världsmedborgare förutsättningar att nå sina mål och uppfylla sina drömmar? Vill du sprida lärglädje hela vägen? Om du väljer att jobba hos oss blir du en del av en öppen och positiv kommun som vågar tänka nytt och satsa framåt. Du får en arbetsgivare som ger dig stort utrymme att påverka din vardag – som hela tiden lyssnar, lär och förändras. Och du får cirka 5000 engagerade och kompetenta kollegor att inspireras av och utvecklas tillsammans med. 

Här finns möjligheter för dig att jobba inom förskola, grundskola, grund- och gymnasiesärskola, kulturskola, gymnasieskola, vuxenutbildning eller arbetsmarknadsavdelning. Vi är en kreativ och ständigt lärande organisation som arbetar framåt, lär och inspireras av varandra. Vi ser läraryrket som ett av världens viktigaste jobb: att utveckla barns och elevers förmåga, kunskaper och tilltro till sig själva och förbereda dem för livet och framtiden. Och därför är du väldigt viktig för oss.

Välkommen att jobba i Jönköpings kommun.

experis-logo.png
Ekonomihögskolan.png
Teknikfejk.png

Experis, som är en del av ManpowerGroup, är specialiserade på att matcha kompetens mot behov inom IT-området och gör detta med en effektiv kombination av konsultlösningar och rekryteringsuppdrag. I Sverige har vi ca 50 kontor, varav i södra Sverige i Växjö, Karlskrona och Malmö. Vi jobbar med Sveriges största bolag såväl som spännande uppstickare och vi har en stor bas av kunder och ett upparbetat kundnätverk. 

Vi arbetar med ett brett spektrum av expertisnivåer, allt från nyexaminerade till seniora med många års erfarenhet. I vårt juniora spektrum har vi även våra brands Experis Young  och Experis Academy som riktar sig till nyexaminerade och med ingen eller liten arbetslivserfarenhet inom IT och som vill bygga på sin kompetens ytterligare och ta steget in på vad som kanske är sitt drömföretag.

Vi erbjuder inte bara karriärmöjligheter och kompetensutveckling, utan vill också fungera som en karriärcoach för dig som är under studier och/eller på väg mot jobb. T.ex. genom CV-granskning eller intervjuträning.

Välkommen in i vår monter för att prata lite mer med oss!

0001 (9).jpg
Ekonomihögskolan.png
Teknikfejk.png

Capgemini är en global organisation med över 200.000 anställda i fler än 40 olika länder, vilket gör oss till en av världens främsta leverantörer av management,- teknik- och outsourcingtjänster. Tillsammans med våra kunder skapar vi på Capgemini verksamhets, - teknik- och digitala lösningar som motsvarar kundernas affärsbehov och möjliggör innovation och konkurrenskraft. 

 

Genom det topprankade IgnITe Graduate Programet för juniora konsulter erbjuder Capgemini en specialanpassad utvecklingsväg och hjälper juniorer att växa från Graduate till en fullt utvecklade konsulter. Programmet löper över 18 månader parallellt med arbete hos kund och genom de olika karriärvägarna som programmet tillhandahåller anpassas utbildningen efter just din roll. 

Unionen.jpg
Konst och humanoria.png
Ekonomihögskolan.png
Teknikfejk.png
Hälso-och_livsvetenskap.png
Samhällsvetenskap.png
Lärarutbildning.png

Var vill du jobba efter examen? Tänker du dig en framtida karriär på Ikea, H&M eller Ericsson? På Microsoft, Ica eller Volvo? ABB, Ernst &Young eller Apoteket? Ett medlemskap i Unionen Student kostar bara 100 kr och ger dig stöd hela vägen till drömjobbet!

Unionen är Sveriges största tjänstemannaförbund i det privata arbetslivet. Med våra 700 000 medlemmar (allt från ingenjörer och ekonomer till marknadsförare och programledare) så vet vi vilka möjligheter och utmaningar som väntar dig i framtiden och hur du bäst förbereder dig. När du pluggar stöttar vi dig med förmånliga rabatter och ger dig chansen att delta på utvecklande seminarier om allt från ledarskap till karriär och hälsa. När det är dags att ta steget ut i arbetslivet ger vi dig expertkunskap kring löner och villkor, vässar ditt cv och hjälper dig på vägen med ett unikt kontaktnät på några av Sveriges populäraste arbetsplatser.

Allt för bara 100 kronor hela studietiden. När du kommer ut i arbetslivet får du dessutom 96 % rabatt på första året som yrkesverksam medlem. 

Läs mer på unionen.se och bli medlem idag! 

ctc_enertech.png
Ekonomihögskolan.png
Teknikfejk.png

Efter nära 100 års arbete med att förse människor med smarta och tillförlitliga värmelösningar så arbetar vi enträget vidare för att med nya miljösmarta lösningar för värme och varmvatten. Vi utvecklar och tillverkar alla våra produkter i Småland. Vi erbjuder ett brett produktsortiment av bergvärmepumpar, luft/vattenvärmepumpar och smarta tillbehör till olika värme- ventilations- och varmvattensystem.

 

Mest kända är vi för våra gröna pannor som gett värme åt miljoner hushåll över hela Europa. Enertech AB är en av Europas ledande tillverkare av värmeprodukter och finns representerat i ett stort antal länder över hela världen. 

I Enertech AB ingår ett antal olika varumärken: CTC, Bentone, Turboflame och OsbyParca. Vi arbetar aktivt för ett hållbart och fossilfritt samhälle, inte minst genom våra produkter som utgör en viktig del i den gröna samhällsomställning som pågår. I Ljungby och Osby är vi ca 250 medarbetare som utvecklar och tillverkar CTC värmepumpar och villapannor samt Bentone olje- och gasbrännare. 

Vi söker alltid ambitiösa människor till Enertech! Här får du möjlighet att utveckla din kompetens, kunskap och kreativitet. Vi värdesätter laganda, nyskapande, kundfokus och en vilja att ständigt utvecklas. Vill du också arbeta för en av Europas ledande tillverkare av värmeprodukter? 

NKT-logo-Blue-RGB.JPG
Teknikfejk.png

NKT ansluter en grönare värld med högkvalitativ elkabelteknik och står i centrum när världen går mot grön energi. NKT designar, tillverkar och installerar lösningar för låg-, medel- och högspänningskabel som möjliggör hållbar energiöverföring. Sedan 1891 har NKT förnyat kraftkabeltekniken som byggt infrastrukturen, från de första glödlamporna till dagens megawatt som skapas av förnybar energi. NKT har sitt huvudkontor i Danmark och har 3 300 anställda. NKT är noterat på Nasdaq Copenhagen och realiserade 2019 en omsättning på EUR 1.3 miljarder.

NKT - We connect a greener world.

 

Vi letar efter nya talanger som är intresserade av vår verksamhet och vill bidra till den gröna energiomvandlingen. Är du som student nyfiken på intressanta positioner inom NKT framöver? Eller är du kanske vår nya trainee?

 

Kom och prata med oss i vår digitala monter under Amår och läs mer på vår hemsida om möjligheterna hos oss.

HSB.jpg
Ekonomihögskolan.png
Teknikfejk.png

HSB - där möjligheterna bor!  

HSB är en organisation som jobbar för att du och dina grannar ska bo bra. En organisation där alla kan vara med och bestämma. Där vinsten inte går till aktieägare, utan tillbaka till boendet. Vi arbetar för en trygg ekonomi, för klimatsmarta fastigheter och för en boendemiljö som gör vardagen enklare och livet rikare. HSB har sedan 1923 verkat för att skapa det goda boendet. Och nu behöver vi dig och din kompetens.

 

Vi vill utvecklas tillsammans!

Vi strävar hela tiden efter att bli bättre, både som företag och som arbetsplats, och det blir vi när våra medarbetare utvecklas. Vi har ett stort internt utbildningsutbud.  Bra anställningsvillkor, kollektivavtal och marknadsmässiga löner kopplade till mål och resultat är en självklarhet.

Du får också stor frihet under ansvar i arbetet och vi försöker alltid att hjälpa dig skapa balans i tillvaron mellan jobb och fritid.

 

Vi är intresserade av studenter inom ekonomi, marknadsföring, IT samt ingenjörer. 

yaskawalogga.jpg
Ekonomihögskolan.png
Teknikfejk.png

Yaskawa Nordic har hjärtat i Torsås.

 

Här ligger en högteknologisk hotspot som levererar ledande tekniklösningar för att automatisera produktion över hela världen. Spetskompetens möter den jordnära strävsamhet som präglar bygden och får saker att hända. Vår innovationskraft har gett Småland en guldnål på världskartan över världsledande robotteknologi, automation och tillverkning.

 

Vår framgång bygger på att vi jobbar nära kunden och är anpassningsbara på deras villkor. Vi levererar kvalitet, ger bra service efter installation och ser till att kundens anläggning är i toppskick – år efter år.

 

Prata mer med oss i vår digitala monter på Amår!

cf9b9147-3c56-4eaa-a8c0-1e1a00849736 (1)
Ekonomihögskolan.png
Teknikfejk.png
Samhällsvetenskap.png

Akavia är förbundet för dig som valt den akademiska vägen. Förbundet bildades av Jusek och Civilekonomerna 2020 och samlar idag 130 000 ekonomer, jurister, samhällsvetare, IT-akademiker, personalvetare och kommunikatörer.

 

Förbundet är partipolitiskt obundet och det näst största förbundet inom Saco. Akavia vill att varje medlem ska få full utväxling på sin akademiska utbildning genom hela arbetslivet. Bli medlem på akavia.se

Samhällsvetenskap.png

Vision är ett av Sveriges ledande fackförbund och har 199 000 medlemmar, både studenter och de i arbetslivet. Vi ger dig koll på arbetslivet och bra kontakter som kan bli ett värdefullt nätverk för dig. Just nu blir du studentmedlem i Vision kostnadsfritt! Du kan söka stipendier för din uppsats, för studier i Sverige och utomlands. Våra stipendier kan ge dig upp till 20 000 kronor. Som medlem har tillgång till vår omfattande lönestatistik som ger dig en bild av löneläget i ditt framtida yrke. Du får rådgivning och tips inför lönesamtalet oavsett om du ska jobba extra eller ta steget ut i arbetslivet. När du ska söka jobb får du personlig CV-granskning. Du kan också få din Linkedin-profil granskad.

Vi har koll på dina framtida arbetsvillkor, till exempel vad som gäller kring semester, övertid eller vad du kan tänka på innan du skriver på anställningsavtalet. Mejla, ring, chatta eller ställ en fråga på Facebook. När det är dags att ta steget ut i arbetslivet får du en förmånlig rabatt: du betalar du bara 100 kronor för ett helt år.

visma.png
Ekonomihögskolan.png

På Visma är vi steget före! Visma är en av Europas mest expansiva tech-koncerner. Vi brinner för att effektivisera våra kunders affärer och riktar oss till alla typer av företag och verksamheter. Våra lösningar och tjänster används av föreningar, små och stora bolag, offentliga verksamheter och redovisnings- och revisionsbranschen. Vi pratar inte bara om den digitala utvecklingen – vi leder den!

Vi söker alltid efter nya talanger som vill vara med och föra Visma framåt. Hos oss får du växa, både professionellt och som individ. Du får jobba i en snabbrörlig och vänlig miljö med stor möjlighet att påverka. Vi är övertygade om att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet och flexibilitet!

På Visma kan du bland annat arbeta med systemutveckling, IT-projektledning, konsultverksamhet, ekonomi, försäljning och marknadsföring. För dig som är student eller nyutexaminerad kan vi erbjuda allt från spännande heltidstjänster till Management Trainee-program och Summer Internships.