utställande företag

Här kommer de utställande företagen på Amår 2021 att presenteras. Det kommer vara dessa företag som du som student kan ta kontakt med under dagen och skapa värdefulla relationer med som kan ge dig jobb, extrajobb, praktik eller liknande. Det är bara du som sätter gränserna!

Företagen för Amår 2021 uppdateras kontinuerligt här nedan. Tryck på respektive företagslogga för att komma till företagets hemsida. 

Konst och Humaniora

Ekonomihögskolan

Teknik

Hälso- och Livsvetenskap

Samhällsvetenskap

Nämnden för lärarutbildning

utställande företag amår 2021
IST.png

I över 35 år har vi gjort vardagen enklare för elever, föräldrar, lärare och skolledare. Hälften av oss som jobbar här har en bakgrund som lärare eller skolledare, vilket gör att vi förstår verksamheten. Tillsammans ser vi till att alla får möjlighet att lära sig mer.

Varje dag och runtom i världen gör våra lösningar skillnad för miljontals människor. Vi är experter på lärande, och vi älskar det! Med enkla och smarta lösningar för administration, lärande och schema gör vi vardagen enklare för elever, föräldrar, lärare och skolledare.

Med huvudkontor i Växjö är det en självklarhet för oss att synas på Amår. Vi är ständigt på jakt efter nya talanger och särskilt intressant är profiler inom Tech som vill jobba som till exempel Software developer eller Tester.

Vilka är Deloitte? Deloitte är världens största revisions- och konsultnätverk! I vår roll som rådgivare, revisorer och konsulter hjälper vi våra klienter att utveckla sina verksamheter så att de ständigt ligger i framkant.

 

Vi söker därför de skarpaste medarbetarna i branschen, medarbetare som har kraft att bryta mönster och kan se möjligheter våra klienter inte visste fanns. Kanske är du en av dem? I så fall kan vi erbjuda dig goda möjligheter till en internationell karriär och daglig kontakt med några av dina 330 000 kollegor världen över. Hos oss får du arbeta med marknadens mest intressanta klienter. Vi deltar på Amår för att träffa just dig.

Swedband logga.jpg

Swedbank har sina rötter i den svenska sparbanksrörelsen, vars historia sträcker sig tillbaka till 1820. Närheten till kunden och det lokala samhället har varit i fokus ända sedan starten. Swedbank står bakom värderingarna att vi ska vara enkla, öppna och omtänksamma. I vardagen betyder det bland annat att våra tjänster och råd ska vara begripliga förkunden och att vi håller vad vi lovar. Våra kunder ska alltid vara trygga i att de råd vi ger utgår från kundens bästa och inte bara från våra produkter.

Swedbank medverkar på Amår för att vara en aktiv del i samhället utifrån att universitetet är en viktig part. Vi vill vara med i såväl studenternas som universitetets utveckling. Banken medverkar också på Amår för att skapa kontakt med studenter som är intresserade av att jobba på Swedbank. Antingen under studietiden eller därefter.

cf9b9147-3c56-4eaa-a8c0-1e1a00849736 (1)

Akavia är förbundet för dig som valt den akademiska vägen. Förbundet bildades av Jusek och Civilekonomerna 2020 och samlar idag 130 000 ekonomer, jurister, samhällsvetare, IT-akademiker, personalvetare och kommunikatörer.

 

Förbundet är partipolitiskt obundet och det näst största förbundet inom Saco. Akavia vill att varje medlem ska få full utväxling på sin akademiska utbildning genom hela arbetslivet. Bli medlem på akavia.se

Vision är ett av Sveriges ledande fackförbund och har 199 000 medlemmar, både studenter och de i arbetslivet. Vi ger dig koll på arbetslivet och bra kontakter som kan bli ett värdefullt nätverk för dig. Just nu blir du studentmedlem i Vision kostnadsfritt! Du kan söka stipendier för din uppsats, för studier i Sverige och utomlands. Våra stipendier kan ge dig upp till 20 000 kronor. Som medlem har tillgång till vår omfattande lönestatistik som ger dig en bild av löneläget i ditt framtida yrke. Du får rådgivning och tips inför lönesamtalet oavsett om du ska jobba extra eller ta steget ut i arbetslivet. När du ska söka jobb får du personlig CV-granskning. Du kan också få din Linkedin-profil granskad.

Vi har koll på dina framtida arbetsvillkor, till exempel vad som gäller kring semester, övertid eller vad du kan tänka på innan du skriver på anställningsavtalet. Mejla, ring, chatta eller ställ en fråga på Facebook. När det är dags att ta steget ut i arbetslivet får du en förmånlig rabatt: du betalar du bara 100 kronor för ett helt år.

visma.png

På Visma är vi steget före! Visma är en av Europas mest expansiva tech-koncerner. Vi brinner för att effektivisera våra kunders affärer och riktar oss till alla typer av företag och verksamheter. Våra lösningar och tjänster används av föreningar, små och stora bolag, offentliga verksamheter och redovisnings- och revisionsbranschen. Vi pratar inte bara om den digitala utvecklingen – vi leder den!

Vi söker alltid efter nya talanger som vill vara med och föra Visma framåt. Hos oss får du växa, både professionellt och som individ. Du får jobba i en snabbrörlig och vänlig miljö med stor möjlighet att påverka. Vi är övertygade om att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet och flexibilitet!

På Visma kan du bland annat arbeta med systemutveckling, IT-projektledning, konsultverksamhet, ekonomi, försäljning och marknadsföring. För dig som är student eller nyutexaminerad kan vi erbjuda allt från spännande heltidstjänster till Management Trainee-program och Summer Internships.

EHVS Amår

Linnéuniversitetet

Universitetsplatsen 1

K-huset våning 2

351 95 Växjö

Organisationsnummer:

829502-2712

Amår arbetsmarknadsdag 2021 - Linnéuniversitetet Växjö