Utställare 2020 

Nedan presenteras utställande företag som kommer att vara med på mässdagen under Amår 2020. Dessa företag kan du som student under dagen ta kontakt med och skapa värdefulla relationer som kan ge dig jobb, extrajobb, praktik eller liknande. Det är bara du som sätter gränserna.

För Amår 2020 har vi tagit fram ett sätt för att du som student enklare ska kunna integrera på mässan! Du har nämligen möjlighet att hämta nyckelband med den färgen som representerar din fakultet. Vid Företagens monter kommer det att finnas färger som representerar de olika fakulteterna på universitet. Detta för att det ska bli tydligt både för företag och student vem som söker vem.

Kom ihåg att detta är bara en rekommendation av vad företag söker och ska fungera som ett hjälpmedel. Självklart får alla studenter integrera med alla företag
.

Fler företag kommer kontinuerligt att presenteras.

Konst och Humaniora

Teknik

Nämnden för Lärarutbildning

Ekonomihögskolan

Hälso- och Livsvetenskap

Samhällsvetenskap

HSB.jpg
Hydroware.jpg
abetong logga.jpg

HSB är en organisation som jobbar för att du och dina grannar ska bo bra. En organisation där alla kan vara med och bestämma. Där vinsten inte går till aktieägare, utan tillbaka till boendet. Vi arbetar för en trygg ekonomi, för klimatsmarta fastigheter och för en boendemiljö som gör vardagen enklare och livet rikare.

HSB har sedan 1923 verkat för att skapa det goda boendet. Och nu behöver vi dig och din kompetens.

Vi vill utvecklas tillsammans

Vi strävar hela tiden efter att bli bättre, både som företag och som arbetsplats, och det blir vi när våra medarbetare utvecklas. Vi har ett stort internt utbildningsutbud. Bra anställningsvillkor, kollektivavtal och marknadsmässiga löner kopplade till mål och resultat är en självklarhet.

Du får också stor frihet under ansvar i arbetet och vi försöker alltid att hjälpa dig skapa balans i tillvaron mellan jobb och fritid.

Vill du utveckla det goda boendet tillsamman med oss?

Hitta lediga tjänster eller lämna en spontanansökan här;

https://www.hsb.se/sydost/om-hsb/jobba-hos-oss/    

Tänk dig ett modernt samhälle utan betong. Det är en nästan orimlig tanke. Betong är tryggt, och slitstarkt och står emot framtidens klimatpåfrestningar. Armerad betong är väldens mest använda konstruktionsmaterial. Det används till alla typer av byggnadsverk och är ett robust och bra byggmaterial med många fördelar.

På Abetong älskar vi betong och har under många år hunnit bygga upp en stor kunskap om fabrikstillverkade betongelement.

Vårt mål är att hjälpa våra kunder att bygga hållbart med minimerad miljöpåverkan. Idag är vi ett av landets ledande företag inom prefabricerade betongelement och betongba­serade lösningar.

Hos oss kan du till exempel arbeta som konstruktör, projektledare eller säljare inom något av följande marknadsområden; bostäder och industrier, lantbruk eller anläggning. Vi omsätter drygt 1,3 miljarder, är ca 550 anställda på flera orter i Sverige och ingår i den tyska koncernen HeidelbergCement.

Följ oss gärna på sociala medier eller besök vår hemsida abetong se. Men framförallt, varmt välkommen till vår monter.

Our heritage has its roots in the dense forests of southern

Sweden long before the era of digitalization and inverters.

Hydroware as a company was founded on the idea of a

unique product that takes the modernisation of hydraulic lifts to a new level. Since this idea, we’ve come a long way. Today, thanks to our ingenuity,

long-time combined experience and the ability to move with the times we’ve become the market leader with

potential to change. This is a responsibility that we take

seriously. Our industry must move faster into

circular economy and we won’t give up until we’re there.

 Sustainability is an aspect of everyday life and we think that lifts should be used over several generations.

This is nothing new for us. Since more than 20 years we design, manufacture and sell high-tech drive and control systems for hydraulic lifts. Thanks to the strong focus on energy and resource eff­ciency along with

the unique characteristics of our products, we lead the development of longterm sustainable lift solutions.

 We supply robust and open systems that can be modernised several times and given a very long life time.

Skärmavbild 2020-01-26 kl. 16.19.06.png

ANDRTIZ AB i Sverige ingår i den internationella ANDRITZ-koncernen med ca 28 000 anställda. Vi levererar processlösningar och servicesystem till processindustrin. I Sverige är en stor del av verksamheten inriktad mot massa- och pappersindustrin med heltäckande och högspecialiserad expertkunskap. Detta inom både tekniska process områden och inom fiber- och träteknik. Stort fokus finns på nyutveckling av processer för ökad effektivitet, minskad användning av energi mm, samt att delta i utvecklingen av nya produkter baserat på material från skogsindustrin. 

I Växjö finns ett av koncernens globala kompetenscentra, från vilket teknisk utveckling, global försäljning och genomförande av stora projekt hanteras. Alla kontor i Sverige hanterar lokal försäljning, service och teknisk support åt kunder inom landet. 

ANDRTIZ i Sverige har idag 250 medarbetare med kontor i Växjö, Örnsköldsvik, Karlstad, Iggesund, Sundsvall, Norrköping och Stockholm.

Mekka Traffic koncernens hjärta ligger i dotterbolaget Bergkvarabuss som etablerades 1975 och är idag en utav de största aktörerna inom såväl upphandlad linjetrafik, skolskjutstrafik som chartertrafik. Vår position på marknaden är stark och baseras på att vi i grunden är ett entreprenörsföretag med stabil ekonomisk grund och kontinuerlig tillväxt. Vi har idag cirka 2.300 årsanställda och omsätter cirka 2,7 miljarder SEK. Huvudkontoret finns i Kalmar. 

Entreprenörskapet speglar sig i vår verksamhet där vi har en integrerad serviceorganisation. Denna bedrivs i moderbolaget Mekka Traffic AB. Koncernen består idag av flera bolag som bedriver busstrafik. Mekka Traffic AB ägs idag till 60% av den europeiska infrastrukturfonden CUBE II Transport S.à.r.l och till 40% av koncernens grundare, Göran Mellström. 

logga - NIBE.jpg

NIBE, med huvudkontor i Markaryd, omsätter drygt 24 miljarder kr och har drygt 17.000 anställda med verksamhet i de flesta Europeiska länder, USA, Kanada, Mexico och Kina. 
Produktområdena är huvudsakligen värmepumpar, biobränsleprodukter, varmvattenberedare, braskaminer samt komponenter och system för elektrisk uppvärmning. 
Högt teknikinnehåll i produkterna och knappast någon "outsourcing", medför många intressanta ingenjörsjobb inom områden som produktutveckling, produktion, marknad, miljö, kvalitet och företagsledning. 
Stor självständighet, "frihet under ansvar", operativt ledarskap, satsning på unga människor, prestationsbaserade lönesystem, entusiasm och ett stort personalengagemang kännetecknar NIBEs filosofi. 

NIBE besöker AMÅR för att träffa engagerade studenter för framtida rekrytering!
En medarbetare som trivs på NIBE har mycket sunt förnuft och en jordnära inställning.
Företagskulturen präglas av ett resultatinriktat lagspel där stor yrkeskunskap och ett gott kamratskap värderas högt.
Insikten om att framgång kommer genom ett hårt och engagerat arbete är också viktig.

IKEA_2018_Adobe-RGB_25.jpg

Från Sveriges djupa skogar har vi spridit vår kultur och värderingar världen över. IKEA grundades i Älmhult 1943 och vår vision är att skapa en bättre vardag för de många människorna, vilka innefattar våra medarbetare, våra kunder och alla människor vår verksamhet berör. IKEA-produkterna består av rätt kombination av form, funktion, kvalitet, hållbarhet och ett lågt pris – vi kallar det Demokratisk design. I Sverige och i Älmhult erbjuder vi arbetsmöjligheter i hela värdekedjan, från idé till att sälja våra produkter till kunderna.

eab_tab_cmyk_built-to-last-1.jpg
0001 (5).jpg

23 000 experter i 89 länder. 300 medarbetare på 15 kontor i Sverige. Specialister inom revision, skatt, redovisning och rådgivning. Vi är Mazars.

Vi är en global byrå med lokal närhet som arbetar med ett brett spektrum av kunder inom flera olika branscher. Service, engagemang och tillgänglighet är våra ledord och genomsyrar vårt dagliga arbete. Tillsammans med våra kunder bygger vi hållbara relationer, hittar lösningar till deras utmaningar och stöttar dem på deras företagsresa. Dessutom brinner vi för hållbarhetsfrågor, jämlikhet och för att skapa framtidens arbetsplats för våra medarbetare! 

Vill du veta mer om oss, ansöka om praktikplats eller bli en del av vårt team? Gå in på: www.mazars.se och följ oss gärna i sociala medier!

EAB är ett familjeföretag i Smålandsstenar som verkar inom tre affärsområden; Lagerinredningar, Portar och Stålbyggnader. Unikt hos oss är att vi arbetar med hela kedjan från konstruktion och projektering till produktion och montage. Men framförallt är vi 250 engagerade EAB:are som står väl förberedda och redo för framtiden!

Vill du följa med oss på vår fortsatta resa framåt? På EAB får du möjlighet att utvecklas både personligen och professionellt i en spännande och framtidsorienterad koncern.

Är du kanske i slutet av din utbildning till ingenjör och har ett naturligt tekniskt intresse? Då kan vi erbjuda dig spännande möjligheter i ditt yrkesliv.

Välkommen att prata med oss på arbetsmarknadsmässan den 4 mars!

fortnox-logga.jpg
0001 (6).jpg

Eniro har gjort skillnad i samhället i över 100 år. Vår historia sträcker sig ända tillbaka till slutet av 1880-talet, och redan då jobbade vi för att skapa kontakt mellan människor. I takt med att det digitala samhället växer gör vi detsamma. Vår utveckling har gått från att hjälpa människor och företag att bli hittade online till att sköta hela dess digitala närvaro. Vår vision är att bli den mest populära one-stop-marknadsföringsbutiken på marknaden. För detta erbjuder Eniro partnerskap med några av de största ledande webbplatserna där ute - så som Google, Facebook, Bing och våra egna lokala söksidor. Idag är vi digital marknadsföringspartner till över 80 000 företag i Norden. Att bygga relationer mellan människor, företag och platser är själva kärnan i vårt arbete. Vill du vara en del av vår resa?

Logo_payoff.eps.png

Softhouse utvecklar digitala affärer, mjukvara och människor och levererar värde snabbt och kontinuerligt genom agila arbetssätt och kompetenta medarbetare. Softhouse grundades 1996 och var en av de första bolagen att introducerade Agil metodik i Sverige. Softhouse erbjuder Agil mjukvaruutveckling och konsulttjänster inom IT, mjukvaruutveckling, ledarskap och coaching. Softhouse har ca 200 medarbetare fördelade på kontoren i Stockholm, Malmö, Karlskrona, Karlshamn, Växjö, Jönköping och Sarajevo. 2019 omsatte koncernen 250 miljoner kronor

0001 (8).jpg

Vi har sedan 2003 hittat våra egna vägar och utmanat synen på att kvalitet alltid hänger ihop med högre priser. För oss handlar det om att tänka smart och nytt, istället för att fortsätta i gamla trötta hjulspår. Just att ifrågasätta och vilja testa nya lösningar har lett oss till stora framgångar.

Sammanlagt är vi över 4 600 engagerade kollegor inom Lidl Sverige. Butikerna är såklart hjärtat i Lidl Sveriges verksamhet, men vi är mer än “bara“ butiker som stöttas av våra centrallager. Med både fastighetskontor, regionkontor och huvudkontor kan vi erbjuda många olika spännande tjänster och karriärmöjligheter inom exempelvis inköp, HR, logistik, ekonomi, IT, marknad och kommunikation, Supply Chain och fastighet. Oavsett var du börjar jobba hos oss, så blir du en del av ett driftigt team med stort hjärta. För det är tillsammans vi når våra mål – samtidigt som vi har kul på vägen! Låter det intressant?  Kom och träffa oss så berättar vi hur du kan växa med oss!

Logga - Vetlanda2.png

Letar du efter ett jobb där du får göra skillnad för andra människor? Är det viktigt för dig att utvecklas och bidra till utvecklingen i samhället? Kanske vill du bli ledare och siktar på ett chefsjobb? Möjligheterna finns hos oss i Vetlanda kommun. Våra medarbetare jobbar inom mer än 350 olika yrken, alla spelar en viktig roll för att vardagen i samhället ska fungera.

Vetlanda ligger mitt emellan Jönköping, Växjö och Kalmar. Vi är småländska höglandets handelscentrum, här finns närheten till handel och service. Vi har ett näringsliv i framkant, med flera internationellt spännande företag. Föreningslivet är aktivt, vi har idrott på elitnivå och det finns ett stort ideellt engagemang. Landsbygden ser ut ungefär som i Astrid Lindgrens sagor och många mindre orter har sina egna samlingspunkter. Gemenskapen är stark. Vi brukar säga att Vetlanda är lättbott.

Hos oss finns tid, och möjligheter, att göra mer av livet. Välkommen!

Vi har ett uppdrag – att skapa framtiden för Sveriges alla småföretagare.

Sedan 2001 har vi frigjort tid och effektiviserat administrationen för tusentals småföretagare. Fortnox var först ut med molnbaserad bokföring och är idag ledande i området. Men vi tänker inte stanna där. Vi är på en historisk förändringsresa och du behövs.
Vi vet att varje medarbetares unika egenskaper och engagemang är vår viktigaste resurs för vår utveckling och överlevnad. Utan nyfikenhet och det öppna arbetsklimatet skulle våra framgångar inte vara möjliga. 
Vill du vara med och fortsätta skapa framtiden för Sveriges småföretagare så är Fortnox rätt plats för dig. 

sölvesborg_-_logga.jpg

Vad är det som gör att man blir förälskad? Det handlar om närhet, engagemang, värme och inte så lite charm – om det lilla extra... Och det är väldigt lätt att falla pladask för Sölvesborg. Här flirtar havet med ängarna och kullerstenarna med de kritvita sandstränderna. Sölvesborgs kommun har ca 1300 anställda medarbetare med olika yrken inom barn- och utbildning, omsorg, kommunledning och samhällsbyggnad.  Sölvesborgshem är ett kommunalt bostadsföretag med knappt 1400 hyreslägenheter i och kring Sölvesborg. Hos oss kan du till exempel arbeta med fastighetsutveckling, kundservice, kommunikation och ekonomi. Digitalisering är viktigt för oss för att bland annat utveckla nära kundrelationer. Vi förvaltar befintliga fastigheter men vi utvecklar och planerar också för nybyggnadsprojekt.

0001 (7).jpg

Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag

 OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhets- koncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Med vår närvaro på 50 orter har vi dessutom Sveriges lokalaste nätverk. Vi är 2500 medarbetare med gedigen kunskap.

Hur kan vi hjälpa dig?

untitled.png

Saft-koncernen är världsledande inom forskning och utveckling samt tillverkning av högteknologiska batterier för industri-, kommunikations-, rymd- och försvarsapplikationer. Saft ägs sedan 2016 av Total-koncernen och har drygt 4,300 anställda vid 14 fabriker.

På Saft AB i Oskarshamn arbetar idag cirka 500 medarbetare. Här finns både en internationell produktutvecklingsavdelning samt delar av Saft-koncernens globala sälj- och marknadsavdelning. 99% av fabrikens tillverkning går på export. 2018 omsatte företaget drygt 1,4 miljarder kronor. Läs gärna mer på www.saftbatteries.com.

obos_liggende_cmyk.jpg

OBOS är en av Nordens största bostadsutvecklare. I Norge är vi medlemsägda, med 470 000 medlemmar, och även i Sverige kommer vi att etablera ett medlemsprogram under 2020. Här i Sverige verkar vi genom våra varumärken OBOS, Myresjöhus och SmålandsVillan, samt genom systerbolaget OBOS Kärnhem. Under 2019 byggde vi bostäder i 168 av landets 290 kommuner, och vi är stolta över att vi bygger industriellt i trä – en metod som är både klimatsmart, kostnads- och resurseffektiv. På OBOS tar vi ställning för jämställdhet, bland annat genom att vi rekryterar fler kvinnor till byggbranschen, men också genom vår satsning på OBOS Damallsvenskan. Vi verkar också aktivt för att få in fler unga människor på bostadsmarknaden genom ett eget ägt boende.   

Vi besöker Amår 2020  för att berätta om vilka karriärsmöjligheter det finns hos oss på OBOS, till exempel för dig som har gått en byggteknisk utbildning. Hos oss har vi hand om hela processen från mark, projektering och projektutveckling till design, försäljning och marknadsföring. Det innebär att du kan göra en karriärsresa hos oss, och att första steget på resan kan vara att komma till vår monter. Varmt välkommen att höra mer och ställa dina frågor till oss – vi ser fram emot att träffa just dig!

leovegas.jpg
namnlös.png.jpg

Leo Vegas King of Casino - LeoVegas is the premier GameTech company and is at the forefront of using state-of-the-art technology for mobile gaming. A large part of this success can be credited to an extreme product and technology focus coupled with effective, data-driven marketing. 

Technology development is conducted in Sweden, while operations are based in Malta. LeoVegas offers casino, live casino and sports betting, and operates two global and scalable brands – LeoVegas and Royal Panda – as well as a number of local brands. The company’s shares are listed on Nasdaq Stockholm. 

Vi på HRM Software AB utvecklar och stöder mjukvarulösningar under namnet HRM som ger organisationer och företag möjlighet att planera, administrera och utveckla sin nyckeltillgång – medarbetarna. Vårt mål är att tillhandahålla innovativa och personliga lösningar med hög grad av tillgänglighet baserade på modern teknik som förbättrar det dagliga HR- och lönearbetet. Lösningarna ska också stödja affärskritiska HR-processer som bidrar till att utveckla och bibehålla företagets konkurrenskraft. HRM erbjuder flera spännande karriärmöjligheter inom bland annat utveckling, verksamhetskonsulting, projektledning, test och kundstöd.

serneke.jpg
nju .jpg

Serneke är ett nytänkande och expansivt entreprenadbolag som erbjuder heltäckande tjänster inom bygg, anläggning, projektutveckling och fastighetsförvaltning. Bolaget grundades av Ola Serneke 2002 och de senaste åren har vi varit ett av Sveriges snabbaste växande företag.
En av flera förklaringar till framgångarna är engagerade medarbetare med en tydlig målbild och vision att utmana ledarna inom branschen. Tillsammans driver vi utvecklingen framåt genom att utmana normer, tänka annorlunda och hitta nya synsätt på gamla problem. För våra kunder, samhället och nästa generation.

Vi är ett gött gäng som jobbar tillsammans för en hållbar framtid. Med fyra kommunägda bolag, fem olika affärsområden och cirka 130 medarbetare sätter vi gemensamma mål och jobbar för att Sävsjö- och Vetlandabor får den bästa servicen inom våra verksamheter. I vårt varumärke ingår elnät, elhandel, miljö och återvinning, fjärrvärme, vatten och avlopp och bredband.

Innovation och affärsmässighet är viktigt för oss. Vi ser våra medarbetares olika bakgrund, personligheter och kompetenser som en viktig framgångsfaktor. Samverkan skapar hållbara lösningar i och mellan våra affärsområden.

Miljöarbete är en naturlig del i vår vardag, liksom ett fokus på trygg och säker arbetsmiljö.

De flesta av våra medarbetare arbetar på, eller utgår ifrån, våra huvudkontor i Vetlanda och Sävsjö och vi strävar alltid efter att vara goda ambassadörer för de kommuner vi arbetar i.

Njudung Energi är Höglandets största energibolag och vi omsätter ungefär 500 miljoner årligen. Vi genomför investeringar i egen verksamhet för cirka 100 miljoner.

ctc_cmyk.jpg

Med närmare 100 års erfarenhet arbetar vi aktivt för ett hållbart och fossilfritt samhälle. Vi utvecklar och tillverkar alla våra produkter i Småland. Vi erbjuder ett brett produktsortiment, såsom bergvärmepumpar, luft/vattenvärmepumpar, pelletspannor, vedpannor m.m.

Rötterna går tillbaka till 1923 då vi började värma svenska hem. Mest kända är vi för våra gröna pannor som gett värme åt miljoner hushåll över hela Europa. Vi var först med värmepannor med inbyggd varmvattenberedning och vi var först med att lansera värmepumpar för luft/vatten. Det är därför ingen överdrift att säga att vi utvecklat branschen.

CTC är en av Europas ledande tillverkare av värmeprodukter. Vi finns i Småland och ingår tillsammans med BentoneTurboflame och Osby Parca i Enertech AB som har försäljning över hela världen.

Vi står för trygghet, kvalitet och hållbarhet!

0001 (13).jpg
0001 (12).jpg

Ett bemanningsföretag som brinner för att hjälpa individer och företag att hitta varandra. Vi ger dig Sveriges bredaste urval av jobb – oavsett om du vill arbeta som uthyrd eller vill bli rekryterad till ett annat företag. Kanske är det vi som har ditt nästa drömjobb? Vare sig du vill bli en av våra fantastiska medarbetare eller rekryterad till någon av våra kunder, söker heltidsjobb eller extrajobb som student, så är du välkommen.

Med kunskap om både näringslivets och studenters drivkrafter och behov, med stort lokalt engagemang och personligt bemötande, skapar vi kontakt och bygger relationer mellan dem som vill ha och dem som kan erbjuda. Via WeSupero-appen och Studenthäftet förmedlar vi exklusiva och konkurrenskraftiga rabatterbjudanden till studenter. Vi drivs av att skapa värdefulla relationer mellan studenter och näringsliv. Vi tror att bättre relationer med näringslivet redan under studenttiden bidrar till ett meningsfullt arbetsliv. Våra samarbeten sker utifrån en strävan att göra studentlivet bättre. Därför ger vi även ut ett student- och karriärmagasin som riktar sig till personer i början av sina karriärer.

aspia.jpg
EY LOGGAJPG.jpg

 

 

EY är ett världsledande företag inom revision, redovisning, skatt, transaktioner och affärsrådgivning. Vi vill att allt vi gör ska bidra till att affärsvärlden och arbetslivet fungerar bättre – för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i. Vi arbetar i en digital värld där EY hjälper kunder att växa och skydda sina verksamheter från cyberrisker. Vår djupa förståelse för ny teknik och innovation bidrar till att skapa förtroende på kapitalmarknaderna och hjälper företagsledare att ta vara på möjligheterna med digital disruption. Hos oss får du praktiska erfarenheter och möjligheten att utvecklas i den riktning du själv önskar. Vår ambition är att tiden på EY ska vara den mest värdefulla i karriären – oavsett om du stannar hos oss eller går vidare till en annan arbetsgivare. Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/se/karriar, i sociala medier och på vår blogg, karriarbloggen.ey.com.

KPMG LOGGAjpg.jpg

 

 

Våra fyra initialer står för ett av världens ledande kunskapsföretag inom revision, skatter och rådgivning. Hos oss ligger möjligheterna öppna för dig som vill utvecklas, skaffa dig internationell erfarenhet och göra en karriär utöver det vanliga. Men titta också bakom bokstäverna när du letar framtida arbetsplats. Välj oss inte bara som företag. Välj oss framförallt för vilka människor vi är och vilka värderingar som driver oss. Du ska ju vara med och fylla bokstäverna med innehåll.​
Vi besöker Amår för att träffa duktiga studenter. Ta chansen och prata med oss under mässan, då får du möjlighet att lära känna oss och vad vi kan erbjuda dig, kom ihåg att var påläst och visa intresse när du träffar oss och andra företag på mässan.

Logga-Getinge.jpg
EUROCON LOGGA.jpg

Eurocon är ett teknikkonsultföretag som erbjuder ingenjörstjänster, inom skog, energi, gruva, kemi, verkstad/livs- och läkemedel. Detta är branscher där Eurocon förfogar över både hög kompetens och starka nätverk. Vi är kunniga inom disciplinerna projektledning, process, mek & anläggning, elkraft, el & instrument, system & IT, HVAC samt fjärrvärme. Vi har uppdrag både nationellt och internationellt. I dagsläget sysselsätter vi drygt 250 människor med ambitionen att bli fler. Välkommen till oss!

 

 

Med en fast övertygelse om att alla människor och samhällen ska ha tillgång till bästa möjliga vård förser Getinge sjukhus och Life Science-institutioner med produkter och lösningar som har till mål att förbättra kliniska resultat och optimera arbetsflöden. Erbjudandet omfattar produkter och lösningar för intensivvård, hjärt- och kärlvård, operationssalar, steril rekonditionering samt Life Science-sektorn. Getinge har över 10 000 anställda runtom världen och produkterna säljs i över 135 länder.

Vi vill gärna träffa studenter som läser tekniskt och/eller ekonomiskt program. Varmt välkomna att besöka vår monter!

delootie.jpg

 

 

 Deloitte erbjuder tjänster inom revision, redovisning, skatterådgivning, riskhantering, finansiell rådgivning, business consulting och outsourcing av ekonomifunktioner. Vi är en del av ett stort globalt nätverk med medarbetare i 150 länder. Med förstklassig kompetens och lokal expertis samverkar vi inom nätverket för att skapa och skydda värden för våra klienter, oavsett var i världen de bedriver sin verksamhet. I Sverige är vi 1 600 medarbetare som arbetar för att nå nätverkets gemensamma vision – To make an impact that matters.  Deloitte erbjuder dig goda möjligheter till en internationell karriär och dagliga kontakter med några av dina 312 000 kollegor världen över. Mer än 80 procent av de största företagen i världen har valt oss som sin affärspartner. Alla med komplexa frågeställningar och problem. Därför söker vi de skarpaste hjärnorna i branschen som kan se möjligheter våra klienter inte visste fanns. Vi behöver medarbetare som har kraft att bryta mönster. Kanske är du en av dem?

onenordic_.jpg

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energi- och industrisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar för och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, distributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har cirka 1000 medarbetare och huvudkontoret ligger i Malmö.

profilgruppenlogga.jpg
norconsultlogga.jpg

 

 

ProfilGruppen är helhetsleverantör av kundanpassade profiler och komponenter i aluminium. Vårt huvudkontor och våra anläggningar ligger i Aseda, cirka fem mil norr om

Växjö. Vi är cirka 460 medarbetare som jobbar efter ledorden personligt engagerade, lyhörda, snabba, professionella och strävar efter ständig förbättring.

Vi är en av Nordens största rådgivare inom samhällsplanering och projektering. Vi arbetar med

helhetslösningar som bidrar till våra kunders värdeskapande och framgång. Varje år utför vi ett stort antal uppdrag för kommuner, statliga verk och privat näringsliv, både nationellt och internationellt.

Vår bredd av samverkande specialister ger oss en fördel som säkrar att vi kan utföra olika uppdrag med varierande innehåll och storlek.

Tillsammans i koncernen är vi cirka 3800 medarbetare med kontor och uppdrag världen över, varav över 770 medarbetare arbetar i Sverige.

yaskawalogga.jpg
lfkrono.jpg

 

 

”Framtiden är automatiserad – och Yaskawa Nordic AB formar framtiden med världsledande robotteknik.

Vi har de bästa produkterna och vi har de mest kompetenta medarbetarna. Vi är alla anställda tack vare vår kompetens och potential. Vi är alla anställda för att prestera. För oss innebär prestation att vi varje dag går till jobbet med engagemang och närvaro. Tilliten till våra produkter och våra kollegor gör att vi kan leverera världsledande automationslösningar.

Är du intresserad av att vara med och påverka framtidens produktion och produktionsteknik då är YASKAWA Nordic AB, mitt emellan Kalmar och Karlskrona, något för dig! Vi är en del av Japanska YASKAWA Electric Corporation, världsledande robottillverkare med över 400 000 MOTOMAN-robotar installerade världen över. Hos oss på YASKAWA Nordic AB jobbar över 150 anställda och vi omsätter närmare en miljard svenska kronor. 

Framtiden är automatiserad och därmed behövs rätt kompetens att förse framtiden med rätt automation. Hos Yaskawa Nordic AB finns hela kedjan för att leverera högklassig industriautomation.”

Länsförsäkringar Kronoberg är ett lokalt kundägt bolag som verkat i länet sedan 1801. Vår marknad är Kronoberg län och som lokaltbolag lägger vi kraft på att lära känna våra kunders behov och villkor. Viktigtför oss är den personliga relationen till våra kunder då de också är våraägare. Vårt mål är inte att tjäna så mycket pengar som möjligt, utan atterbjuda prisvärda produkter och hög service grad. Blir det pengar över går detill dig som kund och delägare, antingen i form av återbäring eller sänktapremier.

1996 kompletterade vi med bankservice och efterytterligare några år utökade vi även med fastighetsmäkleri. Nu är vi ett komplett, finansiellt varuhus för tryggaförsäkringar och sunda, ekonomiska lösningar. Det gäller för såväl privatpersoner, företag som lantbruk.
Vi är ca 125 medarbetare på plats, i Växjö, Älmhult och Ljungby, som ser tillatt göra vardagen tryggare och bättre för alla som bor och verkar i Kronobergslän.

visma.png
krono.jpg

 

 

På Visma är vi steget före!
Visma är en av Europas mest expansiva tech-koncerner. Vi brinner för att effektivisera våra kunders affärer och riktar oss till alla typer av företag och verksamheter. Våra lösningar och tjänster används av föreningar, små och stora bolag, offentliga verksamheter och redovisnings- och revisionsbranschen. Vi pratar inte bara om den digitala utvecklingen – vi leder den!
Vi söker alltid efter nya talanger som vill vara med och föra Visma framåt. Hos oss får du växa, både professionellt och som individ. Du får jobba i en snabbrörlig och vänlig miljö med stor möjlighet att påverka. Vi är övertygade om att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet och flexibilitet!
På Visma kan du bland annat arbeta med systemutveckling, IT-projektledning, konsultverksamhet, ekonomi, försäljning och marknadsföring. För dig som är student eller nyutexaminerad kan vi erbjuda allt från spännande heltidstjänster till Management Trainee-program och Summer Internships.

 

Därför är vi på Amår
Vi vill gärna prata mer med dig som fortfarande studerar och är nyfiken på att veta mer om Visma. För oss är det lika självklart att effektivisera affären för våra kunder som det är att skapa en arbetsplats där alla trivs och utvecklas tillsammans. Våra medarbetare är vår största resurs och delar våra gemensamma värderingar: respekt, pålitlighet, innovation, kompetens och laganda.
På Visma får du utrymme för nytänkande och proaktivitet, du får möjlighet att växa, utvecklas, ta eget ansvar och skapa balans mellan jobb och fritid.

 

 

 

Välkommen till Region Kronoberg

I Region Kronoberg samlas ansvaret för områden som bidrar till den regionala utvecklingen i hela länet. Hälso- och sjukvård dominerar verksamheten.

Bland övriga ansvarsområden finns; kollektivtrafik och infrastruktur, kompetens- och utbildningsfrågor, miljö- och klimat, samhällsplanering, innovation, näringslivsutveckling, internationella frågor, folkhälsa och kultur.

Vi är en av länets största arbetsgivare med ca 6000 anställda. I länet finns två sjukhus, Växjö och Ljungby, 33 vårdcentraler, 15 folktandsvårdskliniker, habilitering, rehabilitering och rätts- resp allmänpsykiatri. Region Kronoberg ligger mitt i Småland. Vi är ett av landets minsta regioner, men är det gäller resultat och kvalitet ligger vi ofta bland de främsta i nationella jämförelser. 

 

Det goda livet i Kronoberg

Vårt län är känt för bland annat glas och möbler, skog och sjöar, röda stugor, Ikea, Christina Nilsson och Carl von Linné. Men Kronoberg är mycket mer än så. Här finns till exempel ett blomstrande musikliv och ett rikt kulturliv som erbjuder något för alla: teater, museer, konst och film. Det finns många möjligheter till friluftsliv, naturupplevelser och idrott.Kronoberg ligger mitt i en entreprenörsregion med småföretagande och framåtanda. Här finns kreativitet, framtidstro och livskraft! 

 

Inflyttarservice

Region Kronoberg erbjuder nyinflyttade medarbetare inflyttarservice, det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att etablera sig som nyinflyttad i Kronoberg. Läs mer på http://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-kronoberg/formaner/ 

pwclogga.jpg
davincilogga.jpg
0001.jpg

Next Stop Gothenburg är ett samarbete mellan ett flertal innovativa och spännande företag med hemvist i Göteborg och Västsverige. Tillsammans visar vi vilka karriärmöjligheter som väntar efter avslutade studier. Besök vår monter för att träffa representanter från företag som AstraZeneca, Dentsply Sirona, Arcam, Volvo, HiQ, Essity, Wellspect och många fler.​ Missa inte chansen att vinna en plats vid vår ​Career Weekend i Göteborg.

00012.jpg

Vision är ett av Sveriges ledande fackförbund och har cirka 195 000 medlemmar, både studenter och de i arbetslivet. Ett medlemskap handlar om en sak. Att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt studentliv och framtida arbetsliv. Just nu kan du gå med för 100 kr och det gäller för hela din studietid på vision.se/blistudentmedlem. Ditt första yrkesverksamma år betalar du också bara 100 kr. Välkommen till Vision!

 

 

 

PwC Sverige är marknadsledande inom revision samt skatte- och affärsrådgivning, med 2 800 medarbetare och 34 kontor runt om i landet. Vårt syfte är att skapa förtroende i samhället och lösa viktiga problem. Våra 45 000 kunder är såväl globala som svenska företag och organisationer i alla storlekar samt verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi vägleder våra kunder och hjälper dem att uppnå sina mål, oavsett vilken fas deras verksamhet befinner sig i. 

 PwC Sverige drivs som en självständig och oberoende juridisk enhet. Vi ingår i det globala nätverket PwC, som har 250 000 medarbetare i 158 länder. Det ger oss möjlighet att dela kunskaper och erfarenheter globalt och tillsammans utveckla hållbara lösningar för våra kunder.

Da Vinci Management & Engineering AB är ett konsultföretag inriktat mot tillverkande industri som erbjuder tjänster inom Projektledning, Produktutveckling och Produktionsteknik. Vi är idag 20 anställda och har vårt säte i Kalmar, men vi har hela världen som vårt arbetsfält. Vi har erfarenhet från uppdrag i Asien och Europa. Våra kunder är bla. Scania, Bombardier, OKG Kärnkraftverk, Epiroc och Norden Machinery. Vi söker ingenjörer främst inom maskinteknik, industriell ekonomi och elektroteknik. Är du student kan vi erbjuda extrajobb och examensarbete. Är du på väg att bli färdig ingenjör erbjuder vi en bra start i din karriär med ett varierande jobb som konsult.

Swedband logga.jpg

Swedbank har sina rötter i den svenska sparbanksrörelsen, vars historia sträcker sig tillbaka till 1820. Närheten till kunden och det lokala samhället har varit i fokus ända sedan starten. Swedbank står bakom värderingarna att vi ska vara enkla, öppna och omtänksamma. I vardagen betyder det bland annat att våra tjänster och råd ska vara begripliga för envar och att vi håller vad vi lovar. Våra kunder ska alltid vara trygga i att de råd vi ger utgår från kundens bästa och inte bara från våra produkter. 

Vi besöker Amår dels för att vi vill vara en aktiv del i samhället utifrån att universitetet är en viktig part och vi vill vara med i dess utveckling. Vi besöker också Amår för att hitta nya medarbetare som får möjlighet att arbeta under studietiden och som på sikt kan komma att leda till jobb i Swedbank.

scania logga.jpg

En av världens modernaste hyttfabriker.

Driva omställningen till ett hållbart transportsystem

Scania är ett globalt företag med verksamhet i Europa, Latinamerika, Afrika, Asien och Eurasia. Scanias vision är att vara ledande i omställningen till ett hållbart transportsystem. Vårt arbetssätt bygger på de tre fokusområdena energieffektivitet, alternativa bränslen och elektrifiering samt smarta och säkra transporter.

Scania Oskarshamn är Kalmar läns största privata arbetsgivare och vi producerar lastbilshytter till Scanias Europaproduktion. 

Scania har gjort stora investeringar i vår hyttfabrik. Satsningen innebär ett tekniksprång och ännu högre automatiseringsgrad, vilket har gjort att vår hyttfabrik har blivit en av de modernaste i hela världen i sitt slag. 

Kompetens är en av våra nyckelfrågor. Vill du bli en av våra framtida medarbetare? Nyfikna på våra studentprogram och karriärmöjligheter? Kom och träffa oss på Amår!

Scania - en värld av möjligheter.

serkon logga.jpg

 

 

 

Serkon är ett marknadsledande konsultbolag inom ekonomi och verksamhetsutveckling för Sveriges kommuner. Vår vision är ett mer effektivt och hållbart kommunsverige. 
Lockas du av komplexiteten och utmaningarna i den dynamiska kommunala sektorn? Men också av friheten, flexibiliteten och ansvaret som kommer med konsultrollen? Hos oss får du båda delar.
På Serkon får du möjlighet att utvecklas inom flera olika områden och skaffa värdefulla erfarenheter. Bygg ditt eget nätverk och vidareutvecklas i en omväxlande miljö.
Vi drivs av en gemensam passion för en hållbar utveckling och av den offentliga sektorn. För oss innebär det bland annat fokus på miljö, mångfald och teknisk utveckling. Blandningen av bakgrunder och kompetenser är Serkons styrka. Vi strävar hela tiden efter att bli en mer jämställd organisation och vill locka till oss talanger med en bred mångfald.
Idag har vi kontor i skånska Vellinge och Helsingborg. Under 2020 öppnar vi vårt första kontor i Småland. Vi växer och vill bli fler. Följ med oss på vår resa!
Läs mer på serkon.se och kolla in oss på Facebook och Linkedin.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med ca 7 000 medarbetare som arbetar för att ge bästa möjliga samhällsservice till kommunens invånare.
Uppdraget rymmer allt från äldreomsorg, socialtjänst och skola till att se till att
vatten och vägar fungerar. Vi har närmare 250 olika yrken i organisationen, så det finns goda möjligheter att hitta drömjobbet hos oss.

Vi besöker Amår då kommunen växer och vi närmar oss 100 000 invånare vilket innebär att vi behöver bli fler kompetenta, engagerade och motiverade medarbetare för att kunna fortsätta leverera samhällsservice och stadsutveckling som möter invånarnas behov.

frejs logga.jpg

Frejs Revisorer AB är en personlig byrå med lång erfarenhet inom revisions- och redovisningsbranschen. Vi är ett härligt gäng på 65 kollegor och har kontor i Göteborg, Smålandsstenar och Stockholm. Vi är stora nog att besitta specialkompetenser inom företaget, utan att förlora den personliga relationen med våra kunder. Vi är specialiserade på ägarledda verksamheter och erbjuder effektiv revisionsprocess, IT-revision, ekonomiservice, redovisning och skatt. Våra kunder finns i en mängd olika branscher och hos oss arbetar du nära kunden redan från start. Vi är stolta över vår företagskultur och tillsammans har vi skapat Frejsandan som kännetecknas av engagemang, lagkänsla och öppenhet medarbetare emellan vilket gör att man kommer snabbt in i organisationen.

Vi sätter alltid våra kunder ifokus och värnar starkt om våra kundrelationer för att utveckla långvariga ochnära samarbeten med alla våra kunder, stora som små. Vi Frejsare har engagemang i vårt DNA och vi vet att det är avgörande för göra ett bra jobb och för att verkligen trivas med det vi gör.

Vi besöker Amår och Linnéuniversitetet då vi av erfarenhet vet att studenter härifrån har en bra grund för att bli framgångsrika inom yrket och som Frejsare.

elite logga.jpg

Att bo på Elite Hotels skall vara något annat än att bara ta in på ett hotell. Vi vill ge en totalupplevelse och förmedla en känsla av tradition, kvalitet och flärd. Elite Hotels of Sweden är Sveriges mest klassiska hotellkedja och består i dag av mer än trettio kvalitetshotell från Malmö i söder till Kiruna i norr. Varje hotell har en egen historia och speciell karaktär. Du möter oss oftast i unika och varsamt renoverade byggnader. Vår ambition är att förena klassisk stil med moderna trender och skapa en minnesvärd hotellvistelse. Inspirerande möten, storslagna event, lyckade konferenser och kongresser. Hos oss finns moderna lokaler för alla tillfällen. Konferera i inspirerande miljöer och njut av utsökta måltider och service i toppklass. I koncernen ingår också pubkedjan The Bishops Arms, som idag har 40 pubar på etablerade orter runtom i Sverige. Öppet 365 dagar om året. Vi vill presentera oss och ge ett smakprov på vad Elite Hotels kan erbjuda med hela vårt fantastiska utbud, till såväl studenterna som till utställande företag. Med 5000 anställda i koncernen har vi många goda möjligheter till att kunna erbjuda studenter arbeten i olika städer. Det finns också en nytta med att träffa andra företag och se värdet av ett fint nätverk som AMÅR ger.

rejlers .jpg

Rejlers erbjuder tekniska konsulttjänster som skapar värde för kunder inom områdena: energy, buildings, telecom, industry och infra. Genom att sätta samman experter med olika kompetenser tar vi fram innovativa, affärsmässiga och hållbara lösningar. Vi gör det med allt ifrån förstudier och planering till design, konstruktion, projektering och projektledning.

0001 (11).jpg

Jobbar du inom samhälls- och välfärdsutveckling? Vi är Sveriges ledande samhällsvetarförbund och driver frågorna som är viktiga för dig – från utbildning och forskning till arbetsmarknad och
anställningsvillkor.

Hos oss finns inga ”typiska” medlemmar. Du hittar oss i offentlig såväl som privat sektor, vi är egenföretagare och sitter på chefsposter. Vi är beteendevetare, ekonomer, folkhälsovetare,
personalvetare, socionomer och andra samhällsvetare. Det som förenar våra drygt 71 000 medlemmar är att vi alla är akademiker som strävar efter ett samhälle och ett arbetsliv som tillvaratar, utvecklar och värderar akademisk kompetens.

Som förbund är vi partipolitiskt obundet, men vi tvekar inte att ta ställning i frågor som rör våra medlemmar och deras arbetsvillkor. Vi finns på hela arbetsmarknaden och är varken bundna till någon
speciell sektor eller någon särskild arbetsgivare. Just därför kan vi ge dig stöd genom hela ditt yrkesliv, oavsett vilken väg du väljer att ta. Vi finns där du finns och arbetar på alla fronter för att stärka
dina möjligheter till karriär och professionell yrkesutövning. 

Akademikerförbundet SSR är fackförbundet för dig som studerar till beteendevetare, ekonom, folkhälsovetare, personalvetare, samhällsvetare eller socionom. 

​Som studerandemedlem får du tillgång till all vår service och en mängd förmåner – allt för att din studietid ska bli så utvecklande och trygg som möjligt. Och det kostar bara 100 kronor för hela
studietiden.

Välkommen till oss!

0001 (9).jpg

Capgemini är en global organisation med över 200.000 anställda i fler än 40 olika länder, vilket gör oss till en av världens främsta leverantörer av management,- teknik- och outsourcingtjänster. Tillsammans med våra kunder skapar vi på Capgemini verksamhets, - teknik- och digitala lösningar som motsvarar kundernas affärsbehov och möjliggör innovation och konkurrenskraft. 

Genom det topprankade IgnITe Graduate Programet för juniora konsulter erbjuder Capgemini en specialanpassad utvecklingsväg och hjälper juniorer att växa från Graduate till en fullt utvecklade konsulter. Programmet löper över 18 månader parallellt med arbete hos kund och genom de olika karriärvägarna som programmet tillhandahåller anpassas utbildningen efter just din roll. 

värmedvä.jpg

Värmevärden är ett energiföretag som levererar fjärrvärme till bostäder, industrier och lokaler. Verksamheten finns i 10 kommuner i Mellansverige och totalt har vi ca 90 anställda – alla engagerade för en trygg och säker leverans till dig. Värmevärden som bolag skapades 2010, men våra verksamheter har lång erfarenhet av fjärrvärme, från mitten av 1960-talet och framåt. Sedan mars 2017 ägs bolaget av en infrastrukturfond som förvaltas av J.P. Morgan Asset Management. Investerarna i fonden är i huvudsak pensionsfonder vilket ger en trygghet i ägandet då fokus är på långsiktighet.  

I flera av våra nät finns ett nära samarbete med industrin på orten, på det sättet kan vi använda restvärme från industrin till att värma bostäder och lokaler, en miljövänlig och effektiv metod att tillvarata jordens resurser.

Combitech_A_Blueddd.jpg

Combitech är ett oberoende teknikkonsultbolag och en del av försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB. Vår bas finns i Norden och vi arbetar även internationellt tillsammans med våra kunder. Combitech växer både organiskt och genom förvärv och vi har nästan 1 900 kvalificerade konsulter på ett 30-tal platser i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Vi erbjuder hög leveranskapacitet och ett brett utbud av spetskompetenser och koncept till kunder inom tillverkningsindustri, tjänstesektor, offentlig verksamhet och försvar.

vöfab_logga.jpg

Vöfab är ett kommunaltfastighetsbolag som äger och förvaltar lokaler som skolor, förskolor, kontoroch kultur- och idrottsarenor i Växjö stad. Vi äger cirka 130 fastigheter ivarierande ålder och standard, och har under de senaste tio åren utvecklatsfrån att vara en fastighetsförvaltare till att också bli en stor byggaktör. Vihar flera spännande projekt igång i våra fastigheter, och även planerade framtidaom- och nybyggnationer.

I genomsnittvistas cirka 30 000 människor i alla åldrar dagligen i våra fastigheter. Vårtsyfte är därför att skapa miljöer för människor att växa i genom livet.
Fastighetsförvaltning är ett lagarbete och det finns ett stort antalyrkesroller inom företaget. Alla behövs – tillsammans kompletterar vi varandra.Inom de närmaste åren kommer vi att behöva rekrytera inom mångayrkeskategorier, till stor del på grund av pensioneringar.

smecon logga.jpg

Semcon är ett internationellt teknikföretag specialiserat på produktutveckling. Vårt fokus är ständigt på slutanvändaren och anledningen är enkel: den som vet mest om användarens behov skapar bäst produkter och tydligast nytta för människor.

logga IVprodukt.jpg

IV Produkt är ett privatägt företag i småländska Växjö som utvecklar och tillverkar innovativa lösningar för luftbehandling. Det har vi gjort sedan 1969. Idag är vi marknadsledande inom utveckling och tillverkning av luftbehandlingsaggregat. Den positionen har vi nått genom att ha den högsta utvecklingstakten inom vår bransch. Vi erbjuder högkvalitativa och innovativa produkter som gör det möjligt att återvinna energi och skapa ett bra inomhusklimat. Detta har varit vår filosofi under många år vilket har skapat stor framgång för oss med en genomsnittlig tillväxt på 12 % de senaste tio åren. 

Det är viktigt att våra medarbetare trivs, har roligt och känner stolthet över att jobba på IV Produkt. Som privatägt bolag arbetar vi långsiktigt och strävar efter att skapa ett bra arbetsklimat där varje individ får möjlighet att växa. IV Produkt har expanderat kraftigt de senaste åren och vi söker alltid engagerade och kompetenta medarbetare. Vill du vara med och utveckla IV Produkt?

matix, logga.jpg

Matix är en ettårig magisterkurs på Handelshögskolan i Göteborg som fokuserar på management av tillväxt. Varje år antas 30 studenter med en kandidatexamen i företagsekonomi. Dessa 30 studenter matchas mot var sitt tillväxtföretag i Göteborgsregionen. 2 dagar varje vecka under hela året är studenterna på plats i företaget för att tillämpa sina kunskaper och driva utvecklingsprojekt med företagsledningen. Som student får man inblick i hur man leder och utvecklar företag och företagen får hjälp att ta tag i strategiska frågor som driver utvecklingen framåt.

Vi besöker Amår för att hitta drivna studenter som är intresserade av att få bättre kunskaper om hur man driver och utvecklar företag – vilket vi vet finns i Växjö! Vi besvarar gärna frågor gällande ansökan och utbildningen i sin helhet. 

svenska_injengörer,_logga.jpg
IST.jpg

IST är Skandinaviens ledande edtechföretag. I över 30 år har vi spelat en ledande roll i att bygga morgondagens skolor och en framtid där alla lär sig mer. Med moderna och smarta lösningar och tjänster inom administration, lärande och schemaläggning hjälper vi skolor att möta deras digitala utmaningar och göra arbetsdagen enklare och effektivare för alla - inklusive elever och lärare.

IST är verksamt i Sverige, Norge, Danmark och Tyskland med huvudkontor i Växjö, Sverige. Företaget har nästan 400 anställda, många med bakgrund som skolansvariga, lärare, administratörer eller pedagoger. Detta ger oss en unik kunskap och förståelse för de utmaningar och möjligheter skolorna står inför. Vi tror att alla har rätt till god skolgång och att vi ska bidra till dess prestation. Läs mer på www.ist.com

Sveriges Ingenjörer välkomnar dig till vårt unika nätverk med 153 000 ingenjörsmedlemmar.

Som medlem erbjuder vi dig stöd och verktyg med allt från cv- och LinkedIn-granskning, karriärcoachning och intervjuträning. Ta även del av landets bästa lönestatistik, digitaltidningen Ny Teknik, samt aktiviteter som hålls vid just ditt lärosäte. Dessutom har du möjlighet att teckna förmånliga försäkringar och du har tillgång till experthjälp om något skulle gå snett på sommar- eller extrajobbet.

Välkommen till vår monter och börja ditt liv som ingenjör med oss!

Jusek är Sveriges ledande fackförbund för akademiker. Under studietiden ger vi dig nätverk, CV-granskning och rådgivning kring allt som rör din karriär. 100kr för hela studietiden.

Unionen.jpg

Var vill du jobba efter examen? Ett medlemskap i Unionen Student för bara 100 kr ger dig stöd på vägen till drömjobbet.

 I Unionen Student kan alla vara tillsammans, oavsett utbildning, så länge du siktar på jobb i det privata näringslivet. Ingenjörer och personalvetare. Ekonomer och systemvetare. Jurister och farmaceuter. Alla kan vara ihop. 

 Som Sveriges största fackförbund i det privata arbetslivet med 660 000 medlemmar på 65 000 arbetsplatser vet vi vad som krävs för att ta steget från studier till drömjobb – och hur du bäst förbereder dig för det som väntar.

 Under studierna stöttar vi med förmånliga rabatter, stipendier och att du kan delta på utvecklande seminarier om allt från ledarskap till karriär och hälsa.

Dessutom får du tillbaka över 3 000 kronor för det du lagt på kurslitteratur och kåravgifter om du sparar kvittona till efter examen.

 När det är dags att ta steget ut i arbetslivet ger vi dig expert kunskap kring löner och villkor, vässar ditt CV, granskar din LinkedIn och hjälper dig med ett unikt kontaktnät på några av Sveriges populäraste arbetsplatser.

 Allt för bara 100 kronor hela studietiden.

 Läs mer på unionen.se/student och bli medlem idag!

willo.jpg

Aspia är en ledande aktör inom redovisning, lön, skatt och affärsrelaterad rådgivning med 1 450 medarbetare på drygt 70 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig. Vi tror på framgång och mest på att företagare ska få ägna sig åt det dom är bäst på. Så hjälper vi till med resten. 

Aspia är det självklara valet både för unga som söker sitt första jobb och för erfarna experter som vill ta ett steg vidare i karriären. Idéer och individer får växa hos oss i en inkluderande, rolig och kreativ miljö och det är på Aspia vi vill att du ska ha den bästa tiden i din karriär!

Willo är ett svenskt familjeföretag som befinner sig i ständig tillväxt. Vår verksamhet har sedan starten 1956 expanderat för varje år, och idag levererar vi precisionsdetaljer till branscher och företag över stora delar av världen. Vår affärsidé lyder ”Willo skall förse marknaden med små komplexa produkter med exemplarisk kvalitet”. För att uppnå våra verksamhetsmål använder vi begreppet Willoprecision – en kompromisslös kvalitet, baserat på hög kvalitet, i allt vi gör. Från Växjö, centralt placerat i södra Sverige, förser vi ledande industrier med högklassiga precisionsdetaljer. Kunderna finns inom våra fyra segment Medtech, Energy, Industry och Moldtech

bravida.jpg
NKT---EPS.jpg

NKT har varit banbrytande inom kabelindustrin sedan 1891, och idag möter vi fortfarande proaktivt världens ständigt växande behov av energi. Vi uppnår detta med vår kunskap om energiöverföring och kostnadseffektiv tillverkning på högsta tekniska nivå, med regenerering av miljön i skarpt fokus. NKT är en global och erkänd leverantör av nyckelfärdiga AC / DC-kabellösningar med huvudkontor i Bröndby, Danmark. I Karlskrona ligger vår fabrik för högspänningskabel tillsammans med forskning och utveckling samt världsledande testanläggning.

xylem.jpg

Vattenutmaningarna eskalerar runt om i världen, vilket sätter människor och samhällen, vår miljö och vår framtid i fara. År 2025 kommer 1,8 miljarder människor att bo i länder eller regioner med absolut vattenbrist. Xylem är ett globalt ledande företag inom vattenteknik som arbetar för att lösa den viktiga vattenutmaningen genom att skapa avancerade, innovativa och smarta teknologiska lösningar som uppfyller världens behov inom vatten, avloppsvatten och energi.

Vårt arbete är inriktat på att utveckla nya tekniker som förbättrar hur vatten används, bevaras och återanvänds i framtiden. Våra produkter och tjänster förflyttar, behandlar, analyserar, övervakar och återför vatten till miljön för allmännyttiga företag, industri, bostäder och kommersiella byggnader. Xylem är också ledande inom smart mätutrustning, nätverksteknik och avancerade analytiska instrument för vatten-, el och gas. 2018 hade Xylem 17 000 anställda och en omsättning på 5,2 miljarder US dollar. 

I Emmaboda i Småland finns den största produktionssiten inom hela Xylem-koncernen. Här tillverkas avloppspumpar, omrörare och dränkbara pumpar. Varje år produceras över 150 000 pumpar från denna site. Utveckling på dessa produkter och framtagning av nya görs på vårt R&D kontor i Stockholm. Om du tycker det låter spännande och vill vara med att lösa jordens vattenförsörjning, kom och träffa oss på Amår!

Bravida ger fastigheter liv – dygnet runt, året om. Det gör vi med hjälp av tusentals medarbetare som installerar och underhåller funktioner för elektricitet, värme och kyla, vatten, ventilation och säkerhet. Sådant som bara ska fungera.

Vi är proffs på att installera och bygga om tekniska system för el, vs, ventilation och säkerhet i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Vi hjälper även till med drift och underhåll av tekniska system för el, vs, ventilation och säkerhet.  Allt som gör att din fastighet är säker, lönsam, miljösmart och attraktiv.

Inom Bravida finns stora möjligheter för den som vill lära sig mer, utvecklas i karriären eller prova något nytt. Vi tror på din förmåga att hitta din egen väg!

Experis.jpg

Experis är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat på att finna skickliga personer inom IT, teknik, ekonomi, ledarskap men även marknadsföring, försäljning och HR är viktiga delar av vår verksamhet. Vi vänder oss till talanger som vill ta nästa steg i karriären. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om kandidatens potential, får vi såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup.

IT-utvecklingen går framåt med stormsteg och dagens IT-specialister vill vara med i utvecklingen. Personlig utveckling hamnar högt upp på listan av kriterier som karakteriserar ett attraktivt anställningserbjudande och flexibilitet vad gäller arbetstid och placeringsort har även det hög prioritet. På Experis IT är vi experter på IT-specialistkompetens och kan erbjuda en språngbräda för våra kunder, konsulter och kandidater mot nästa steg i utvecklingen.

På Experis IT driver vi fyra utvalda kompetensområden med syftet att skapa ett intressant erbjudande gentemot såväl kunder som anställda och kandidater. Detta gör det möjligt för oss att vara uppdaterade om trender inom olika IT-kompetensområden och vi kan även bättre förstå de drivkrafter som motiverar den nya tidens IT-specialister. 

EHVS Amår

Linnéuniversitetet

Universitetsplatsen 1

K-Huset våning 2

351 95 Växjö

Organisationsnummer:

829502-2712

Amår-Logga-VIT-A.png

Amår arbetsmarknadsdag 2020 - Linnéuniversitetet Växjö