lfkrono.jpg
Logga-Getinge.jpg
krono.jpg

Utställare 2020 

Nedan presenteras utställande företag som kommer att vara med på mässdagen under Amår 2020. Dessa företag kan du som student under dagen ta kontakt med och skapa värdefulla relationer som kan ge dig jobb, extrajobb, praktik eller liknande. Det är bara du som sätter gränserna.

För Amår 2020 har vi tagit fram ett sätt för att du som student enklare ska kunna integrera på mässan! Du har nämligen möjlighet att hämta nyckelband med den färgen som representerar din fakultet. Vid Företagens monter kommer det att finnas färger som representerar de olika fakulteterna på universitet. Detta för att det ska bli tydligt både för företag och student vem som söker vem.

Kom ihåg att detta är bara en rekommendation av vad företag söker och ska fungera som ett hjälpmedel. Självklart får alla studenter integrera med alla företag
.

Fler företag kommer kontinuerligt att presenteras.

Konst och Humaniora

Teknik

Nämnden för Lärarutbildning

Ekonomihögskolan

Hälso- och Livsvetenskap

Samhällsvetenskap

EY LOGGAJPG.jpg

 

 

EY är ett världsledande företag inom revision, redovisning, skatt, transaktioner och affärsrådgivning. Vi vill att allt vi gör ska bidra till att affärsvärlden och arbetslivet fungerar bättre – för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i. Vi arbetar i en digital värld där EY hjälper kunder att växa och skydda sina verksamheter från cyberrisker. Vår djupa förståelse för ny teknik och innovation bidrar till att skapa förtroende på kapitalmarknaderna och hjälper företagsledare att ta vara på möjligheterna med digital disruption. Hos oss får du praktiska erfarenheter och möjligheten att utvecklas i den riktning du själv önskar. Vår ambition är att tiden på EY ska vara den mest värdefulla i karriären – oavsett om du stannar hos oss eller går vidare till en annan arbetsgivare. Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/se/karriar, i sociala medier och på vår blogg, karriarbloggen.ey.com.

EUROCON LOGGA.jpg
delootie.jpg

 

Eurocon är ett teknikkonsultföretag som erbjuder ingenjörstjänster, inom skog, energi, gruva, kemi, verkstad/livs- och läkemedel. Detta är branscher där Eurocon förfogar över både hög kompetens och starka nätverk. Vi är kunniga inom disciplinerna projektledning, process, mek & anläggning, elkraft, el & instrument, system & IT, HVAC samt fjärrvärme. Vi har uppdrag både nationellt och internationellt. I dagsläget sysselsätter vi drygt 250 människor med ambitionen att bli fler. Välkommen till oss!

 

 

 Deloitte erbjuder tjänster inom revision, redovisning, skatterådgivning, riskhantering, finansiell rådgivning, business consulting och outsourcing av ekonomifunktioner. Vi är en del av ett stort globalt nätverk med medarbetare i 150 länder. Med förstklassig kompetens och lokal expertis samverkar vi inom nätverket för att skapa och skydda värden för våra klienter, oavsett var i världen de bedriver sin verksamhet. I Sverige är vi 1 600 medarbetare som arbetar för att nå nätverkets gemensamma vision – To make an impact that matters.  Deloitte erbjuder dig goda möjligheter till en internationell karriär och dagliga kontakter med några av dina 312 000 kollegor världen över. Mer än 80 procent av de största företagen i världen har valt oss som sin affärspartner. Alla med komplexa frågeställningar och problem. Därför söker vi de skarpaste hjärnorna i branschen som kan se möjligheter våra klienter inte visste fanns. Vi behöver medarbetare som har kraft att bryta mönster. Kanske är du en av dem?

norconsultlogga.jpg

 

 

Vi är en av Nordens största rådgivare inom samhällsplanering och projektering. Vi arbetar med

helhetslösningar som bidrar till våra kunders värdeskapande och framgång. Varje år utför vi ett stort antal uppdrag för kommuner, statliga verk och privat näringsliv, både nationellt och internationellt.

Vår bredd av samverkande specialister ger oss en fördel som säkrar att vi kan utföra olika uppdrag med varierande innehåll och storlek.

Tillsammans i koncernen är vi cirka 3800 medarbetare med kontor och uppdrag världen över, varav över 770 medarbetare arbetar i Sverige.

KPMG LOGGAjpg.jpg

 

 

Våra fyra initialer står för ett av världens ledande kunskapsföretag inom revision, skatter och rådgivning. Hos oss ligger möjligheterna öppna för dig som vill utvecklas, skaffa dig internationell erfarenhet och göra en karriär utöver det vanliga. Men titta också bakom bokstäverna när du letar framtida arbetsplats. Välj oss inte bara som företag. Välj oss framförallt för vilka människor vi är och vilka värderingar som driver oss. Du ska ju vara med och fylla bokstäverna med innehåll.​
Vi besöker Amår för att träffa duktiga studenter. Ta chansen och prata med oss under mässan, då får du möjlighet att lära känna oss och vad vi kan erbjuda dig, kom ihåg att var påläst och visa intresse när du träffar oss och andra företag på mässan.

 

 

Med en fast övertygelse om att alla människor och samhällen ska ha tillgång till bästa möjliga vård förser Getinge sjukhus och Life Science-institutioner med produkter och lösningar som har till mål att förbättra kliniska resultat och optimera arbetsflöden. Erbjudandet omfattar produkter och lösningar för intensivvård, hjärt- och kärlvård, operationssalar, steril rekonditionering samt Life Science-sektorn. Getinge har över 10 000 anställda runtom världen och produkterna säljs i över 135 länder.

Vi vill gärna träffa studenter som läser tekniskt och/eller ekonomiskt program. Varmt välkomna att besöka vår monter!

 

 

 ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energi- och industrisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar för och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, distributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har cirka 1000 medarbetare och huvudkontoret ligger i Malmö.

profilgruppenlogga.jpg

 

 

ProfilGruppen är helhetsleverantör av kundanpassade profiler och komponenter i aluminium. Vårt huvudkontor och våra anläggningar ligger i Aseda, cirka fem mil norr om

Växjö. Vi är cirka 460 medarbetare som jobbar efter ledorden personligt engagerade, lyhörda, snabba, professionella och strävar efter ständig förbättring.

yaskawalogga.jpg

 

 

”Framtiden är automatiserad – och Yaskawa Nordic AB formar framtiden med världsledande robotteknik.

Vi har de bästa produkterna och vi har de mest kompetenta medarbetarna. Vi är alla anställda tack vare vår kompetens och potential. Vi är alla anställda för att prestera. För oss innebär prestation att vi varje dag går till jobbet med engagemang och närvaro. Tilliten till våra produkter och våra kollegor gör att vi kan leverera världsledande automationslösningar.

Är du intresserad av att vara med och påverka framtidens produktion och produktionsteknik då är YASKAWA Nordic AB, mitt emellan Kalmar och Karlskrona, något för dig! Vi är en del av Japanska YASKAWA Electric Corporation, världsledande robottillverkare med över 400 000 MOTOMAN-robotar installerade världen över. Hos oss på YASKAWA Nordic AB jobbar över 150 anställda och vi omsätter närmare en miljard svenska kronor. 

Framtiden är automatiserad och därmed behövs rätt kompetens att förse framtiden med rätt automation. Hos Yaskawa Nordic AB finns hela kedjan för att leverera högklassig industriautomation.”

 

 

Länsförsäkringar Kronoberg är ett lokalt kundägt bolag som verkat i länet sedan 1801. Vår marknad är Kronoberg län och som lokaltbolag lägger vi kraft på att lära känna våra kunders behov och villkor. Viktigtför oss är den personliga relationen till våra kunder då de också är våraägare. Vårt mål är inte att tjäna så mycket pengar som möjligt, utan atterbjuda prisvärda produkter och hög service grad. Blir det pengar över går detill dig som kund och delägare, antingen i form av återbäring eller sänktapremier.

1996 kompletterade vi med bankservice och efterytterligare några år utökade vi även med fastighetsmäkleri. Nu är vi ett komplett, finansiellt varuhus för tryggaförsäkringar och sunda, ekonomiska lösningar. Det gäller för såväl privatpersoner, företag som lantbruk.
Vi är ca 125 medarbetare på plats, i Växjö, Älmhult och Ljungby, som ser tillatt göra vardagen tryggare och bättre för alla som bor och verkar i Kronobergslän.

 

 

Välkommen till Region Kronoberg

I Region Kronoberg samlas ansvaret för områden som bidrar till den regionala utvecklingen i hela länet. Hälso- och sjukvård dominerar verksamheten.

Bland övriga ansvarsområden finns; kollektivtrafik och infrastruktur, kompetens- och utbildningsfrågor, miljö- och klimat, samhällsplanering, innovation, näringslivsutveckling, internationella frågor, folkhälsa och kultur.

Vi är en av länets största arbetsgivare med ca 6000 anställda. I länet finns två sjukhus, Växjö och Ljungby, 33 vårdcentraler, 15 folktandsvårdskliniker, habilitering, rehabilitering och rätts- resp allmänpsykiatri. Region Kronoberg ligger mitt i Småland. Vi är ett av landets minsta regioner, men är det gäller resultat och kvalitet ligger vi ofta bland de främsta i nationella jämförelser. 

 

Det goda livet i Kronoberg

Vårt län är känt för bland annat glas och möbler, skog och sjöar, röda stugor, Ikea, Christina Nilsson och Carl von Linné. Men Kronoberg är mycket mer än så. Här finns till exempel ett blomstrande musikliv och ett rikt kulturliv som erbjuder något för alla: teater, museer, konst och film. Det finns många möjligheter till friluftsliv, naturupplevelser och idrott.Kronoberg ligger mitt i en entreprenörsregion med småföretagande och framåtanda. Här finns kreativitet, framtidstro och livskraft! 

 

Inflyttarservice

Region Kronoberg erbjuder nyinflyttade medarbetare inflyttarservice, det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att etablera sig som nyinflyttad i Kronoberg. Läs mer på http://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-kronoberg/formaner/ 

 

 

På Visma är vi steget före!
Visma är en av Europas mest expansiva tech-koncerner. Vi brinner för att effektivisera våra kunders affärer och riktar oss till alla typer av företag och verksamheter. Våra lösningar och tjänster används av föreningar, små och stora bolag, offentliga verksamheter och redovisnings- och revisionsbranschen. Vi pratar inte bara om den digitala utvecklingen – vi leder den!
Vi söker alltid efter nya talanger som vill vara med och föra Visma framåt. Hos oss får du växa, både professionellt och som individ. Du får jobba i en snabbrörlig och vänlig miljö med stor möjlighet att påverka. Vi är övertygade om att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet och flexibilitet!
På Visma kan du bland annat arbeta med systemutveckling, IT-projektledning, konsultverksamhet, ekonomi, försäljning och marknadsföring. För dig som är student eller nyutexaminerad kan vi erbjuda allt från spännande heltidstjänster till Management Trainee-program och Summer Internships.

 

Därför är vi på Amår
Vi vill gärna prata mer med dig som fortfarande studerar och är nyfiken på att veta mer om Visma. För oss är det lika självklart att effektivisera affären för våra kunder som det är att skapa en arbetsplats där alla trivs och utvecklas tillsammans. Våra medarbetare är vår största resurs och delar våra gemensamma värderingar: respekt, pålitlighet, innovation, kompetens och laganda.
På Visma får du utrymme för nytänkande och proaktivitet, du får möjlighet att växa, utvecklas, ta eget ansvar och skapa balans mellan jobb och fritid.

 

EHVS Amår

Linnéuniversitetet

Universitetsplatsen 1

K-Huset våning 2

351 95 Växjö

Organisationsnummer:

829502-2712

Amår-Logga-VIT-A.png

Amår arbetsmarknadsdag 2020 - Linnéuniversitetet Växjö