top of page

årets huvudsamarbetspartner

vi presenterar stolt NORDLO som huvudsamarbetspartner för amår 2023
nordlologotypeblack-scaled.jpeg

Nordlo är IT-företaget som levererar IT- och molntjänster för digital harmoni. Med passion, erfarenhet och kunskap om branschen tar vi ett helhetsansvar för IT och digitalisering. Vi skapar kreativa lösningar som effektiviserar verksamheter och får dem att växa på ett hållbart sätt. Men mest av allt är vi en samarbetspartner som växer och utvecklas tillsammans med kunderna – mot mål som vi tillsammans sätter upp.

 

Våra kunder finns runt om i Kronoberg och vi är stolta över att ha byggt och vårdat starka och nära relationer i länet under tre decennier nu. Vi har ett nytt fint kontor mitt i Växjö city – en attraktiv, sprudlande och kreativ arbetsplats åt ett 100-tal medarbetare i dagsläget. Vi har också ett systerkontor i Ljungby, sex mil väster om Växjö. Det fungerar som en fabrik åt övriga Nordlo-kontor och från kontoret i Ljungby levereras koncernens alla klienter ut. 

Vi vill passa på att tacka Nordlo för möjligheten att arbeta med er som huvudsamarbetspartner 2023 

Vill du läsa mer om Nordlo och dina möjligheter för en inspirerande karriär? Se då till att följ Nordlo på deras sociala kanaler! 

bottom of page